Komentara: 0
Pregleda: 4654

Pobeda Srbije na startu 21. memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić"

04.09.2014. u 23:46h
Izvor: Subotica.com
Danas su odigrane prve dve utakmice na 21. memorijalnom turniru u čast Stevanu Vilotiću, dugogodišnjem treneru mladih fudbalera. U istim terminima sastali su se Srbija i Francuska, odnosno Izrael i Belgija. Pobede na startu turnira ostvarili su Srbija i Izrael.
Pobeda Srbije na startu 21. memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Subotica će ovih dana biti domaćin omladinskim reprezentacijama Francuske, Izraela, Mađarske, Ukrajine, Belgije i Srbije na turniru koji se po 21. put održava u znak sećanja na Stevana Vilotića, istaknutog trenera koji je sav životni i radni vek proveo u fudbalu, a gotovo od početka do kraja uspešne karijere bio je posvećen radu sa mladim fudbalerima.

Većina utakmica biće odigrano na Gradskom stadionu u Subotici i stadionu FK "Bačka 1901", ali neke utakmice biće odigrane i na drugim stadionima na severu Vojvodine - u Tavankutu, Bačkoj Topoli, Senti i Vrbasu.

Na turniru pored domaćina, reprezentacije Srbije, učestvuju još i Francuska, Izrael, Mađarska, Ukrajina i pobednik prošlogodišnjeg turnira Belgija.

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije savladala je danas na Gradskom stadionu vršnjake iz Francuske sa 2:0 (1:0) i osvojila prve bodove. Dvostruki strelac za Srbiju je bio Šaponjić (28' i 56' minut). U drugom meču na stadionu kraj somborske kapije sastali su se Izrael i Belgija i posle 90 minuta igre rezultat je bio 3:0 za Izrael.

Pobeda Srbije na startu 21. memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Srbija – Francuska 2: 0 (1: 0)
(Šaponjić 28' i 57')

Srbija:  Milinković - Savić, Stojanović, Bogosavac (od 90' Brajović) , Stevanović, Babić, Radonjić, Lukić, Pantić (od 90' Desančić) , Živković (od 83' Čudić) , Šaponjić, Gajić.

Francuska: Eskales, Fulgini, Senzemba, Tusan, Dialo, Nčam, Korne (od 72' Ribelin) , Kilik (od 76' Blin) , Dembele, Mupi (od 67' Rodrigez) , Honora.

Reprezentacija Srbije sutra ima slobodan dan, a u Senti i Bačkoj Topoli sastaju se Francuska i Ukrajina, donosno Izrael i Mađarska.

Raspored takmičenja na 21. memorijalu "Stevan Ćele Vilotić"

Četvrtak (4. septembar)

  • Srbija – Francuska (Subotica, Gradski stadion / 16,30 časova)
  • Izrael – Belgija (Subotica, stadion FK "Bačka 1901" / 16,30 časova)

Petak (5. septembar)

  • 16,30 časova: Francuska - Ukrajina (Senta, stadion FK "Senta")
  • 16,30 časova:  Izrael - Mađarska (Bačka Topola, stadion FK "Bačka Topola")

Subota (6. septembar)

  • 16,30 časova: Srbija - Ukrajina (Vrbas, stadion: OFK "Vrbas")
  • 16,30 časova: Belgija - Mađarska (Tavankut, stadion: FK "Tavankut")

Ponedeljak (8. septembar) - utakmice za plasman:

  • 15,30 časova: za 5. mesto (Bačka Topola, stadion FK "Bačka Topola")
  • 15,30 časova: za 3. mesto (Subotica, Gradski stadion)
  • 16,30 časova: finale (Subotica, stadion FK "Bačka 1901")

ULAZ NA SVE MEČEVE JE BESPLATAN

Izvor: Subotica.com
Turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Francuska Turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Francuska Turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Francuska Turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Francuska Turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Francuska Turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Francuska Turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Francuska Turnir "Stevan Ćele Vilotić": Srbija - Francuska
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4654

Povezane vesti

Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.