Komentara: 0
Pregleda: 5076

Pobeda fudbalera Palića i poraz Bačke 1901

27.10.2013. u 18:55h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Palića konačno su prekinuli niz od 4 meča u kojem su osvajali samo po bod pošto su danas na svom terenu dominantnom igrom porazili ekipu Bačke iz Bačke Palanke sa visokih 4:0 (0:0). Sa druge strane drugi član Srpske lige Vojvodina, ekipa Bačke 1901 vraća se kući bez bodova pošto je poražena od ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice.
Pobeda fudbalera Palića i poraz Bačke 1901

Palić - Bačka Palanka  4:0 (0:0)
Strelci: 1:0 Rajkovača 56. min; 2:0 Vučković (11m) 77. min; 3:0 Vučković 81. min; 4:0 Kobiljski 90+

Trebalo je da prođe devet prvenstvenih kola pa da napokon fudbaleri Palića materijalizuju dobru igru. Ovoga puta „ni kriva ni dužna“, na putu im se preprečila do sada jedna od boljih ekipa u ligi, Bačka iz Bačke Palanke.

Svih 90 minuta, Palićani su dominirali igrom, i kada se nakon prvih  45 mintua pomislilo da će opet domaćin imati slab učinak, trener Rogan u drugom poluvremenu vuče pravi potez i u igru ubacuje Požara. Bio je to fudbaler koji je uneo potpuni rezultatski preokret, nad njim je načinjen i jedanaesterac, a dva minuta kasnije, kao zadnji igrač odbrane, Laćarak ga nepropisno zaustavlja i sudija mu pokazuje put do svlačionice. Igra Palića je konstantno dobra u čitavom jesenjem delu, a zaslužena visoka pobeda nad renomiranom ekipom Bačke i te kako uliva optimizam pred put u Novi Bečej.

Sudija Siniša Spasić iz Novog Sada podelio je po jedan žuti karton za obe ekipe - Štrbac (Palić) i Zečević (Bačka Palanka), ali i jedan crveni karton za Nikolu Laćaraka (Bačka Palanka) u 79. min.

Palić: Ićitović, Pavić, Štrbac, Jočić, Bjedov, Sljepčević, Kaluđerović (Požar), Ljubenović (Stevanović), Vučković (Kobiljski) Rajkovača, Maksimović.

Bačka Palanka: Studen, Mijić (Vukovljak), Laćarak, Jašović, Ponjević, Alakumović, Zečević, Kanja, Tančić (Dmitrovivć), Bjeloš, Ivković (Trivković)

Za igrača utakmice proglašen je fudbaler Palića Danilo Vučković.

Radnički (SM)  - Бачка 1901: 1-0

Fudbaleri Bačke pretrpeli su poraz od ekipe Radničkog na gostovanju u Sremskoj Mitrovici minimalnim rezultataom 1:0. Domaćin je bio bolji upravo za taj jedan gol, mada je utakmica mogla imati i potpuno drugačiji tok. Nakon bolje igre subotičkih crveno-belih, i nekoliko propuštenih prilika, usledila je kazna u 22. minutu. Domaćin je poveo sa 1:0. I posle toga, Bačka se nije predavala, nastavila je sa ofanzivnom igrom, sa stvaranjem, ali i propuštanjem povoljnih prilika.

Dominacija Bačke, pogotovo u finišu utakmice ipak nije urodila plodom. Domaćin je zasluženo u ovoj utakmici uknjižio sva tri boda.

Pobeda fudbalera Palića i poraz Bačke 1901

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Palić - Bačka, Bačka Palanka (Srpska liga Vojvodina, 11. kolo) Fudbal: Palić - Bačka, Bačka Palanka (Srpska liga Vojvodina, 11. kolo) Fudbal: Palić - Bačka, Bačka Palanka (Srpska liga Vojvodina, 11. kolo) Fudbal: Palić - Bačka, Bačka Palanka (Srpska liga Vojvodina, 11. kolo) Fudbal: Palić - Bačka, Bačka Palanka (Srpska liga Vojvodina, 11. kolo) Fudbal: Palić - Bačka, Bačka Palanka (Srpska liga Vojvodina, 11. kolo) Fudbal: Palić - Bačka, Bačka Palanka (Srpska liga Vojvodina, 11. kolo) Fudbal: Palić - Bačka, Bačka Palanka (Srpska liga Vojvodina, 11. kolo)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5076
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fk palić

fudbalski klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.