Komentara: 8
Pregleda: 8435

Petlja "Subotica istok" ponovo otvorena za saobraćaj

26.06.2014. u 13:36h
Izvor: Subotica.com
Petlja "Subotica istok" na auto-putu ponovo je od danas otvorena za saobraćaj, a ponovo je na snazi zabrana prolaska kroz grad kamiona preko 7,5 tona.
Petlja "Subotica istok" ponovo otvorena za saobraćaj

Radi funkcionalnosti u odvijanju sabraćaja, JP ”Direkcija za Izgradnju Grada Subotice” je privremeno ukinula zabranu saobraćaja kamionima preko 7,5 t u ulici MAKSIMA GORKOG od Zagrebačke ulice do Hotela “PATRIJA” , za veme izvođenja radova na popravci državnog puta M-24 (D.P. IIB reda, broj 300), na deonici od Bajnatske ulice u Subotici do Petlje “ISTOK”. Radove je izvela kompanija VOJPUT a.d. Subotica.

Popravka je, prema planiranoj dinamici, izvodena u periodu od 26. maja do 26. juna 2014. godine i put se pušta u saobraćaj, te se shodno tome - istovremeno, dana 26.06.2014. godine, vraća zabrana za teretna vozila na nevedenoj deonici ulice MAKSIMA GORKOG u Subotici.

Iz Direkcije za izgradnju grada Subotice zahvaljuju građanima na razumevanju koje su pokazali tokom izvođenja radova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 8435
Povezana vest
Povezane teme
Direkcija za izgradnju grada Subotice subotica autoput
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.