• Pregleda: 7998

Petlja "Subotica istok" ponovo otvorena za saobraćaj

Petlja "Subotica istok" na auto-putu ponovo je od danas otvorena za saobraćaj, a ponovo je na snazi zabrana prolaska kroz grad kamiona preko 7,5 tona.
Petlja "Subotica istok" ponovo otvorena za saobraćaj

Radi funkcionalnosti u odvijanju sabraćaja, JP ”Direkcija za Izgradnju Grada Subotice” je privremeno ukinula zabranu saobraćaja kamionima preko 7,5 t u ulici MAKSIMA GORKOG od Zagrebačke ulice do Hotela “PATRIJA” , za veme izvođenja radova na popravci državnog puta M-24 (D.P. IIB reda, broj 300), na deonici od Bajnatske ulice u Subotici do Petlje “ISTOK”. Radove je izvela kompanija VOJPUT a.d. Subotica.

Popravka je, prema planiranoj dinamici, izvodena u periodu od 26. maja do 26. juna 2014. godine i put se pušta u saobraćaj, te se shodno tome - istovremeno, dana 26.06.2014. godine, vraća zabrana za teretna vozila na nevedenoj deonici ulice MAKSIMA GORKOG u Subotici.

Iz Direkcije za izgradnju grada Subotice zahvaljuju građanima na razumevanju koje su pokazali tokom izvođenja radova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
Cummiball Odgovori
Šta je sad, zar pre puštanja u saobraćaj neće biti svečanog otvaranja renoviranog puta i sečenja vrpce malim makazicama uz koktel party ???

Izgleda da neće, sad vas baš svi zaje*avaju na tu temu.
stopac Odgovori
Ekstra izgleda! malo je bilo kamiona u centru ali imamo sada dobar put!
Svetac Odgovori
Sredstva javnog informisanja su po nekad kao npr sad jako ubedljiva kada se gradonačelnik Maglai nije slikao na otvaranju ove deonice... Pokazalo se da ipak čitaju ovo što pišemo, analiziraju i postupaju. No neka ne zaborave i mi Vas gospodo danonoćno analiziramo i svaki korak pratimo.
lami Odgovori
cestitke za Vojput Direkciju i Saobracajnu policiju koji su svi dali svoj doprinos u necemu da se ovo uradi Pre svega Vojputu.
Level PRO Odgovori
Sta je ovde "ekstra"... stvarno smo stoka, poceli se zadovoljavati kad nam asfaltiraju put. Vidi se da niste isli van svog sela - Subotice
ante Odgovori
cestitke za saobracajnu policiju oni najvise zasluzuju za punjenje budzet I licnih dzepova
Cummiball Odgovori
Onaj saobraćajni znak na 2.-oj fotografiji koji ograničava brzinu vožnje na 40 km/čas biste mogli zaista da sklonite, nema tamo ni kuća, ni naseljenog mesta sa te strane puta, samo izlaz sa benzinske pumpe, groblje i ništa više.
Kod nas stvarno ima neshvatljivih znakova, bez ikakvog opravdanja su postavljeni.
Prošli put sam morao podmititi policajca na tom mestu sa hiljadarkom, jer me hteo kazniti sa 5000 dinara, jer sam usred noći u 3 časa, u mrtvo doba noći, kada nema ni žive duše na ulicama, vozio na tom mestu sa 51 km/čas. A ja mislio da za#ebava zbog 1 kilometra na čas.
Kad ono stvarno tamo bila tabla 40.
Aleksandar Odgovori
Gradonačelik je bio u Beogradu na sastanku, možda naprave reprizu otvaranja ove deonice :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.