Komentara: 0
Pregleda: 1301
Foto

Otvorena vrata u Politehničkoj školi

24.05.2023. u 14:24h
Izvor: Subotica.com
Politehnička škola otvorila je danas vrata osmacima.
Otvorena vrata u Politehničkoj školi

Osnovci su imali priliku da se upoznaju sa mogućnostima školovanja u ovoj školi, da obiđu učionice i radionice, da se upoznaju sa nastavnim kadrom i obrazovnim profilima.

Otvorena vrata u Politehničkoj školi- Otvorena vrata su najbolja prilika da učenici osnovnih škola, kroz direktnu interakciju da đacima i nastavnicima Politehničke škole, bolje razumeju kakvi su to obrazovni profili u okviru kojih obrazujemo decu. Šta se krije iza naziva operater za izradu nameštaja, rukovalac građevinskom mehanizacijom, tehničar za dizajn enterijera i industrijskih proizvoda...to je sve toliko složeno da je deci potrebno objasniti u više navrata šta dobijaju sa školovanjem, za šta se pripremaju i šta ih očekuje - objašnjava Iso Planić, direktor Politehničke škole.

Vrata ove škole, zainteresovanim osmacima, otvorena su svakog radnog dana.

- Svi zainteresovani đaci i njihovi roditelji mogu da nas posete svakim radnim danom i mi ćemo ih rado rado upoznati sa mogućnostima za dalje školovanje u Politehničkoj školi -završava Planić.

Otvorena vrata u Politehničkoj školiUčenica 4. razredakoja se obrazuje za tehničara pejzažne arhitekture, Sofija Marić ističe da je kreativnost drugo ime ove škole.

-Ovde sve odiše kreativnošću. Svaki razred, svaki smer je kreativan na neki svoj način i upravo je to ono što, uz kvalitetan nastavni kadar, Politehničku školu čini tako posebnom -precizira Sofija - Prve dve godine smo imali pretežno teorijske predmete, a od treće godine ukazala se prilika da ono što smo naučili u teoriji primenimo u praksi. Tokom školovanja smo mnogo crtali, projektovali i izrađivali brojne planove, tako da je bilo mnogo prilike da svaki pojedinac iskaže svoju kreativnost.

Otvorena vrata u Politehničkoj školiPodsećamo, uz tradicionalno atraktivne smerove, u Politehničkoj školi od naredne školske godine planiran je i upis đaka na novi smer - tehničar za održavanje objekata, a više o Planu upisa pročitajte u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Otvorena vrata Politehničke škole Otvorena vrata Politehničke škole Otvorena vrata Politehničke škole Otvorena vrata Politehničke škole Otvorena vrata Politehničke škole Otvorena vrata Politehničke škole Otvorena vrata Politehničke škole Otvorena vrata Politehničke škole
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 meseci i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 1301

Povezana vest

Povezane teme

politehnička srednja škola

iso planić

otvorena vrata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.