• Pregleda: 7028

Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" na Prozivci

Na pijaci „Zelenac“ na Prozivci otvorena je nova mlečna hala sa 12 rashladnih vitrina. Investicija je koštala 5,5 miliona dinara, a JKP „Subotičke pijace“ je ovaj projekat finansiralo iz sopstvenih sredstava.
Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" na Prozivci

Meso, jaja, sir i drugu lako kvarljivu robu od sada na pijaci na Prozivci možete kupovati bez bojazni i sumnje u njihovu ispravnost, jer se čuvaju u idealnim uslovima. U novoj, modernoj hali prodavci su već napunili vitrine svojim proizvodima.

- "Izgradnjom ove hale obezbedili smo za sve naše sugrađane prostor gde će na najbezbedniji način moći da pazare one proizvode koji zahtevaju specijalne uslove skladištenja, a biće korisno i zakupcima koji će imati mnogo bolje uslove za rad" - izjavila je Ilinka Vukoja, direktorica JKP "Subotičke pijace"

Gradonačelnik Jene Maglai je pozdravio ovu vrstu investicije koju je jedno javno preduzeće samo isfinansiralo, te nazvao 2015. godinu, godinom investicija u Subotici.

- "Grad će nastaviti da pomaže ovo JKP i dobit koju ovo preduzeće ostvari ponovo vratiti kako bi se i sledeće godine investicije nastavile, što je još jedan u nizu pokazatelja da u Subotici ove godine imamo veliki broj investicija, a to su investicije koje unapređuju kvalitet života naših sugrađana." - dodao je Maglai.

Izvor: RTV City

povezane teme

11
maslacak Odgovori
ajde nesto korisno i dobro za sve nas.
earthworker Odgovori
e evo korena onoga kad se u skupstini raspravljaju kao na pijaci.
Joj kolko politicara se zaletelo na slikanje i meze... ako nisu bas nista pazarili u novootvorenom objektu onda su belosvecko mizerini jadosi!
rax Odgovori
mlecna hala se zove gde se prodaje meso-piletina? to nisam znala.
jacemkazem Odgovori
Mogu reci da je jako lepo i kulturno, prostrano. Ovako bi trebalo na svakoj pijaci. Za ovo svaka pohvala.
tetka Odgovori
Jako lepo i kulturno - Slažem se!

Zanimale bi me dve stvari:
-cena zakupa tezgi,
-zašto samo Prozivka? U taj deo grada se očito najviše ulaže. Svi ostali delovi grada su drugog i trećeg reda u odnosu na ovo naselje. Ovde parkovi, igrališta, bazen, sportski tereni....... i da ne nabrajam a drugde ni asfalt, ni voda, ni kanalizacija....................
Joso Odgovori
Otvaramo liftove i sad poceli da svečano otvaraju pijace.Gradonacelnik otvara deo pijace gde se prodaju kokoške.Koje bre ovde lud.Dno dna
bona fide Odgovori
Rashladne vitrine su u redu. Ali, da se zbog toga slikaju, pa to je mizerija.
Kad sam video meso u vitrinama mislio sam proradio" 29 Novembar" pa je usledilo slikanje.
jaja Odgovori
Volela bih kad bi se uvela obaveza da na svakoj rashladnoj vitrini, a takođe i na svakoj tezgi, stoji natpis sa podacima o proizvođaču ili prodavcu. Poželjno bi bilo i kad bismo znali rok upotrebe kupljene robe, sirovinski sastav proizvoda itd.
Kalorimetar Odgovori
Pogledajte mlecnu pijacu na sta lici i sve ce Vam biti jasno!!!
Vesko Odgovori
Voce i povrce sveze, sto se nebi moglo reci za nase polticare. Neki stvarno imaju dugacak vek
trajanja.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.