Komentara: 10
Pregleda: 7741
Foto

Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" na Prozivci

14.10.2015. u 14:02h
Izvor: RTV City
Na pijaci „Zelenac“ na Prozivci otvorena je nova mlečna hala sa 12 rashladnih vitrina. Investicija je koštala 5,5 miliona dinara, a JKP „Subotičke pijace“ je ovaj projekat finansiralo iz sopstvenih sredstava.
Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" na Prozivci

Meso, jaja, sir i drugu lako kvarljivu robu od sada na pijaci na Prozivci možete kupovati bez bojazni i sumnje u njihovu ispravnost, jer se čuvaju u idealnim uslovima. U novoj, modernoj hali prodavci su već napunili vitrine svojim proizvodima.

- "Izgradnjom ove hale obezbedili smo za sve naše sugrađane prostor gde će na najbezbedniji način moći da pazare one proizvode koji zahtevaju specijalne uslove skladištenja, a biće korisno i zakupcima koji će imati mnogo bolje uslove za rad" - izjavila je Ilinka Vukoja, direktorica JKP "Subotičke pijace"

Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" na Prozivci

Gradonačelnik Jene Maglai je pozdravio ovu vrstu investicije koju je jedno javno preduzeće samo isfinansiralo, te nazvao 2015. godinu, godinom investicija u Subotici.

- "Grad će nastaviti da pomaže ovo JKP i dobit koju ovo preduzeće ostvari ponovo vratiti kako bi se i sledeće godine investicije nastavile, što je još jedan u nizu pokazatelja da u Subotici ove godine imamo veliki broj investicija, a to su investicije koje unapređuju kvalitet života naših sugrađana." - dodao je Maglai.

Izvor: RTV City
Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" (Prozivka) Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" (Prozivka) Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" (Prozivka) Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" (Prozivka) Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" (Prozivka) Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" (Prozivka) Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" (Prozivka) Otvorena mlečna hala na pijaci "Zelenac" (Prozivka)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 7741
Povezane teme

investicije u Suboticu

subotičke pijace

Subotica prozivka

jene maglai

prozivka

zelenac

jkp subotičke pijace

mlečna hala

ilinka vukoja

naselje prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.