Komentara: 19
Pregleda: 17449

Otvorena mlečna hala na Buvljaku

30.08.2016. u 14:44h
Izvor: Subotica.com
Na zelenoj pijaci u okviru Robne pijace „Mali Bajmok“ gradonačelnik Bogdan Laban, u prisustvu direktora AD „Tržnica“ Branislava Joke, svečano je otvorio novoizgrađenu mlečnu halu. Radovi na izgradnji i opremanju hale su trajali tri meseca, a vrednost investicije je 11,5 miliona dinara.
Otvorena mlečna hala na Buvljaku

Na površini od oko 120 kvadratnih metara prodajnog prostora postavljeno je 17 savremenih rashladnih vitrina za čuvanje lako kvarljivih namirnica, te je kupcima na subotičkom Buvljaku sada dostupna bogata ponuda živinskog mesa, suhomesnatih proizvoda, mleka i mlečnih proizvoda, kao i kolača.

- Akcionarsko društvo „Tržnica“ i njen menadžment su pokazali kvalitetan način ophođenja prema poslu i na koji način se vodi preduzeće, koje je iz godine u godinu sve uspešnije. Dogradnja druge hale u Malom Bajmoku i izgradnja nove nadstrešnice ispod koje je smešteno 25 tezgi za prodaju voća i povrća pokazuju da se vodi računa o korisnicima, o kvalitetu usluga i da imamo šta da pokažemo našim građanima - izrazio je zadovoljstvo na otvaranju gradonačelnik Bogdan Laban.

Otvorena mlečna hala na Buvljaku

Otvorena mlečna hala na Buvljaku

Klimatizovana mlečna hala, prema rečima direktora Akcionarskog društva „Tržnica“ Branislava Joke, omogućava prodavcima da plasiraju svoje proizvode u skladu sa uslovima propisanim Zakonom o bezbednosti hrane.

- Poseticima Tržnog centra “Mali Bajmok” omogućili smo da proizvode i lako kvarljive namirnice kupuju na potpuno bezbedan način. Anketama koje smo vršili među našim zakupcima i kupcima ustanovili smo da je broj vitrina koje smo instalirali potreban i sve su iznajmljene. Pored četiri zakupca koje smo imali za rashladne urađaje, sada imamo još dodatnih 13, što zadovoljava kapacitete potrebne za obavljanje ove vrste delatnosti - kaže direktor AD „Tržnica“ Branislav Joka.

Otvorena mlečna hala na Buvljaku

Otvorena mlečna hala na Buvljaku

Posle mlečne hale na pijaci „Mali Bajmok“, sledeća investicija AD „Tržnica” u godini kada obeležava četvrt veka postojanja, biće uređenje pijace na Paliću.

- Ukupno imamo potpisano oko 2.000 ugovora, pošto pored ove imamo još pijace u Aleksandrovu i na Paliću. Investirali smo još na pijaci u Aleksandrovu, ona je tako uređena da je zabranjeno pušenje na pijaci, a sledeći projekat će biti pijaca na Paliću, koja nije imala ni vodu, ni sanitarni čvor. Prošle godine smo rešili vodu, a ove godine ćemo završiti sanitarni čvor - obećao je Joka.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje mlečne hale na Robnoj pijaci "Mali Bajmok" Otvaranje mlečne hale na Robnoj pijaci "Mali Bajmok" Otvaranje mlečne hale na Robnoj pijaci "Mali Bajmok" Otvaranje mlečne hale na Robnoj pijaci "Mali Bajmok" Otvaranje mlečne hale na Robnoj pijaci "Mali Bajmok" Otvaranje mlečne hale na Robnoj pijaci "Mali Bajmok" Otvaranje mlečne hale na Robnoj pijaci "Mali Bajmok" Otvaranje mlečne hale na Robnoj pijaci "Mali Bajmok"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 17449

Povezana vest

Povezane teme

pijace

Buvljak

subotički Buvljak

branislav joka

bogdan laban

mlečna hala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.