• Pregleda: 7844

Otvara se obnovljeni granični prelaz na Horgošu

Sutra se otvara obnovljeni drumski granični prelaz sa Mađarskom: Horgoš - Reske.
Otvara se obnovljeni granični prelaz na Horgošu

Kako je objavljeno na sajtu Pokrajinske Vlade, Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin, prisustvovaće sutra otvaranju obnovljenog graničnog prelaza sa Mađarskom: Horgoš - Reske.

Otvaranju će prisustvovati prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, kao i ministar unutrašnjih poslova Mađarske Šandor Pinter, te ministar spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peter Sijarto. Otvaranje je zakazano za 10 časova na graničnom prelazu

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

8
Saban Odgovori
Moje pitanje od pre neki dan i dalje stoji. Zasto ja ili meni slicni gradjani treba satima da cekamo na Horgosu, a za to vreme svakodnevno u Srbiju ulazi i izlazi na hiljade lica koja je nemoguce identifikovati i posle se krecu po drzavi totalno nekontrolisano kako hoce? Mislim koja je logika? Kakvu ja to tajnu mogu da krijem vecu od onoga za koga ne znate ni iz koje drzave stize, ni godinu rodjenja ni ime ni prezime?
Miklos Odgovori
Ako ce da radi ko Backi Vinogradi,bolje da ga ne otvaraju.Duze čekaš nego na Horgosu i madjari jako sporo rade,ko da namerno odugovlace.O radnom vremenu neću reci nista.Bruka da radi do 19.00.
Pera Odgovori
Novi zaposleni carinici.
Vise sverca i imigranata.
Uskoro cemo imigrante-mislim na one elasticnije svercovati u gumama i bunkerima kao nekada alkohol:-)
JJ Odgovori
Da li nam treba Congradi vinjeta kada idemo preko ovog prelaza iz Subotice za Segedin?
uvek u pravu Odgovori
Nešto sam načuo pa me interesuje kakav će biti sastav zaposlenih u carini. Ne mislim po nacionalnoj osnovi nego po partijskoj pripadnosti.
duda Odgovori
Teska greska vam se potkrala, otvaranje necega, fotoreporteri, novinari, a niste pozvali Ivanisevica!!!!! :)
Miklos Odgovori
Uvek i pravu.
Sastav carine bice da ce upravnik biti bivsi razalovani carinik a sada direktor drzavne firme.Sefovi na Horgosu i Kelebiji bice kumovi sadasnjeg glavnog baje u gradu koji je takodje direktor na republickom nivou.Sefovi smena takodje njihovi pobratimi.Sve moj do moje ga.Dokle videcemo.
niko Odgovori
samo treba makaze za zicu i ides gde hoces to svaki migrant zna
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.