Komentara: 17
Pregleda: 3260

Osmislite najzanimljiviju eko-poruku, osvojite srebrnu jelku sa busenom

06.12.2019. u 18:13h
Izvor: Subotica.com
Budite kreativni, osmislite najzanimljiviju eko-poruku, napišite je u komentar vesti do 22. decembra i osvojite srebrnu jelku sa busenom.
Osmislite najzanimljiviju eko-poruku, osvojite srebrnu jelku sa busenom

U susret božićnim i novogodišnjim praznicima, a u cilju očuvanja životne sredine, "Goranski rasadnik" u saradnji sa "Yu eco" televizijom i portalom Subotica.com pokreće veliku ekološku akciju kojom želi da apeluje na sugrađane da u svoje domove unose isključivo jelke sa busenom, koje će nakon praznika krasiti zelene površine, dvorišta i parkove našeg grada i proizvoditi kiseonik za sve nas.

Zbog božićnih i novogodišnjih proslava u našoj zemlji se poseče na hiljade četinara. Kako bi podstakli građane da misle ekologično "Goranski rasadnik" pokrenuo je nagradnu akciju pod nazivom "Najlepša subotička eko-priča" koja će trajati do 22. decembra. Svoje kreativne eko-poruke možete pisati u komentarima na vest, a poruka, odnosno autor najzanimljivije poruke, na poklon će dobiti najlepšu srebrnu jelku sa busenom.

Eko-poruke ostavljajte isključivo u komentarima na ovu vest (ne na Fejsbuk). Jedna osoba može da napiše neograničen broj eko-poruka, dovoljno je da napišete ime (ne mora prezime) i da upišete ispravnu mejl adresu kako bismo vas kontaktirali u slučaju osvajanja nagrade.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 3260

Povezana vest

Povezane teme

goranski rasadnik

jelka sa busenom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.