Komentara: 29
Pregleda: 8565

OŠ "Matko Vuković" pobednik prvih Dečjih igara bez granica

09.12.2012. u 11:46h
Sinoć na bazenu u okviru sportsko rekreativnog centra "Prozivka" održalo se finalno veče Dečjih igara bez granica koje se po prvi put organizuju u našem gradu. Najbolja među sedam finalista je bila Osnovna škola "Matko Vuković" iz Subotice.
OŠ "Matko Vuković" pobednik prvih Dečjih igara bez granica

Sinoć su se u finalu prvog finala Dečjih igara bez granica sastale osnovne škole Pionir (Stari Žednik), Petefi Šandor (Hajdukovo), Jovan Jovanović Zmaj (Subotica), Ivan Goran Kovačić (Subotica), Matko Vuković (Subotica) i Ivan Milutinović (Subotica).  Osnovna škola Vladimir Nazor iz Đurđina je trebala da bude sedmi finalista, ali bili su sprečeni zbog loših vremenskih uslova da doputuju u Suboticu na bazen Prozivka.

Od svih finalista najbolje plasirana je bila ekipa Osnovne škole "Matko Vuković" sa osvojena 34 poena, drugo mesto su osvojili učenici iz OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" sa 30 poena, dok su treći bili učenici OŠ "Ivan Goran Kovačić" sa osvojenih 26 poena.

I pored loših vremenskih uslova veliki broj roditelja i prijatelja mladih takmičara ispunio je tribine na velikom bezenu i čitavo vreme su pružali podršku u vrlo neizvesnoj završnici.

Ovo su prve Dečje igre bez granica koje su organizovali Grad Subotica, SRC "Prozivka" i škola sporta "SuTeam". Kako je najavljeno ranije, ova sportska manifestacija će sigurno imati nastavak, s tim da će u narednoj sezoni koja kreće na proleće biti uključeni i osnovci od petog do osmog razreda.

Finale Dečjih igara bez granica Finale Dečjih igara bez granica Finale Dečjih igara bez granica Finale Dečjih igara bez granica Finale Dečjih igara bez granica Finale Dečjih igara bez granica Finale Dečjih igara bez granica Finale Dečjih igara bez granica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 29
Pregleda: 8565

Povezana vest

Povezane teme

OŠ Matko Vuković

suteam

dečje igre bez granica

suteam škola sporta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.