Komentara: 3
Pregleda: 3793

OŠ "Ivan Goran Kovačić" dobila priznanje „Đorđe Natošević“

16.11.2020. u 16:21h > 14.12.2020. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Priznanje „Đorđe Natošević“, koje Skupština AP Vojvodine dodeljuje za izuzetan doprinos u obrazovanju, ove godine biće dodeljena OŠ „Ivan Goran Kovačić“ iz Subotice.
OŠ "Ivan Goran Kovačić" dobila priznanje „Đorđe Natošević“

Komisija za dodelu pokrajinske nagrade i pokrajinskih priznanja na današnjoj sednici jednoglasno je odlučila o ovogodišnjem dobitniku nagrade.

- Ovo je velika čast za našu školu. Konkurisali smo prvi put za ovo priznanje, jer zaista imamo puno talentovane i vredne dece, kao i posvećen kolektiv, što je rezultiralo uspesima na takmičenjima i brojnim vannastavnim aktivnostima – kaže za naš sajt direktorka škole Branka Bešlić.

Priznanje "Đorđe Natošević", dodeljuje se od 1996. godine se za izuzetne rezultate postignute u vaspitno-obrazovnom radu predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, vaspitačima u predškolskim ustanovama, nastavnicima u osnovnim i srednjim školama i pedagozima i psiholozima u ovim ustanovama sa sedištem na teritoriji AP Vojvodine.

Prestižno priznanje do sada su iz Subotice dobili i Predškolska ustanova „Naša Radost”, Emilija Grubanov Martinek, nastavnica razredne nastave u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj”, Anamarija Penzeš, profesorka nemačkog jezika i književnosti u Filološkoj gimnaziji „Deže Kostolanji”, OŠ „Sonja Marinković“, Tehnička škola „Ivan Sarić” i Branka Bešlić, tada stručna saradnica psiholog u OŠ „Sonja Marinković”.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3793

Povezane vesti

Povezane teme

Oš Ivan Goran Kovačić

nagrada đorđe natošević

branka bešlić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.