Komentara: 0
Pregleda: 1170

Onlajn radionice veština za mlade i tokom oktobra

05.10.2020. u 11:20h
Izvor: Subotica.com
Fondacija "Danilo Kiš" nastavlja da organizuje onlajn radionice veština za mlade, koji će tokom oktobra biti u prilici da učestvuju u tri radionice različite tematike, preko aplikacije "Zoom".
Onlajn radionice veština za mlade i tokom oktobra

Prva radionica na temu "Mobilnost mladih - Omladinske razmene i treninzi" održaće se 7. oktobra od 18 časova, kada će zainteresovani učesnici biti u prilici da se upoznaju sa mogućnostima za mobilnost, šta su omladinske razmene i treninzi, kako da se prijave na njih i kako da napišu prijavni obrazac i slično.

Naredna radionica biće 14. oktobra, takođe od 18 časova, na temu "Neformalna metodologija u radu sa mladima", kada će učesnici moći da nauče na koji način mogu da rade sa mladima i da se upoznaju sa tehnikama, metodama i instrumentima neformalne metodologije.

Radionica na temu "Tim bilding aktivnosti" na programu je 21. oktobra od 18 časova, kada će učesnicima biti predstavljene različite aktivnosti koje mogu da koriste u radu na izgradnji tima i poboljšanju grupne kohezije.

Radionice vodi Novak Stanišić, master pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada, a iz Fondacije napominju da nije neophodno kontinuirano praćenje svih radionica u nizu, već da se zainteresovani mogu prijaviti na pojedinačne radionice, u skladu sa svojim interesovanjima i potrebama.

Učešće u svim radionicama je besplatno, a potrebno je da imate instaliranu "Zoom" aplikaciju na računaru, laptopu ili mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Učešće možete prijaviti putem mejla office@danilokis.rs, a po prijemu prijave, Fondacija će vam poslati link kojem bi trebalo da pristupite desetak minuta pre početka radionice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1170
Povezane teme

mladi

Fondacija Danilo Kiš

radionica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.