Komentara: 4
Pregleda: 3545

Omogućene posete domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite od ponedeljka

21.08.2020. u 15:42h
Izvor: Subotica.com
Omogućene posete domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite od ponedeljka

Krizni štab za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid-19 održao je danas sednicu, na kojoj je bilo reči o trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji i epidemiološkim merama koje su na snazi.

Odlučeno je da se od ponedeljka, nakon dužeg vremena i na temelju nešto povoljnije epidemiološke situacije, a u cilju očuvanja psihičkog zdravlja i socijalnog života korisnika, dozvole posete domovima za stare, ustanovama socijalne zaštite i sličnim objektima. Kako se navodi u saopštenju Vlade Srbije, posete su dozvoljene isključivo uz najstrože poštovanje svih preventivnih mera i protokola o posetama.

Kako smo ranije javili, Krizni štab je na istoj sednici doneo odluku i da od ponedeljka bude omogućen rad bioskopa i pozorišta, uz poštovanje propisanih epidemioloških mera, među kojima su svakako ograničenje broja posetilaca, nošenje zaštitnih maski i držanje socijalne distance.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3545

Povezana vest

Povezane teme

gerontološki centar subotica

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.