Komentara: 0
Pregleda: 4317

Održane 4. SuTeam Olimpijske igre za decu

10.05.2014. u 21:52h
Izvor: Subotica.com
U sportskoj sali Tehničke škole "Ivan Sarić" danas su održane četvrte SuTeam Olimpijske igre dece, manifestacija koja je ove godine okupila oko 150 dece podeljene u 24 ekipe uzrasta od 2006. do 2009 godišta (5-8 godina).
Održane 4. SuTeam Olimpijske igre za decu

Dečije igre prilagođene su najmlađima, za decu od 5 do 8 godina starosti koja su se takmičila u raznim igrama spretnosti, okretnosti, preciznosti i brzine.

Veliki broj gostiju, organizacija na nivou i mnogo dečjih osmeha utisci su dana koji su obeležili ove 4. Olimpijske igre za decu.

Na ovoj sportskoj manifestaciji bile su prisutne 24 ekipe, otprilike 150 dece, učestvovali su dečaci i devojčice iz OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Subotice, gosti iz Zrenjanina (škola sporta "Long Jump" Ivane Španović), Herceg Novog, ekipa FK "Radnički" iz Bajmoka, Hokejaški klub "Spartak" i naravno domaći takmičari iz udruženja "SuTeam".

Iako rezultat nije u prvom planu, vredi ga istaći jer su takmičari učinili sve da do njega dođu

U predigri glavnog takmičenja deca iz SuTeam-a rođena 2009. godine pokazala su publici svoje veštine i sposobnosti u internom takmičenju. U glavnom delu takmičenja postignuti su sledeći rezultati: u uzrasnoj kategoriji 2008. godišta 1. mesto je pripalo ekipi "Long Jump" Zrenjanin, 2. mesto "SuTeam Pingvini", 3. mesto "SuTeam Kenguri"; zatim generacija 2007. godišta - 1. mesto "SuTeam Vukovi", 2. mesto "SuTeam Tigrovi", 3. mesto UŠS "Jump" Herceg Novi i u uzrastu 2006. godište 1. mesto FK "Radnički" Bajmok, 2. mesto "SuTeam Orlovi", 3. mesto "Long Jump" Zrenjanin.

Održane 4. SuTeam Olimpijske igre za decu

"Veoma sam srećan što smo četvrti put za redom uspeli da organizujemo jedno ovakvo takmičenje. Želim da zahvalim svima koji su prisustvovali ovom takmičenju, a posebnu zahvalnost želim da izrazim Univerzalnoj školici sporta "JUMP" iz Herceg Novog, koji su prešli više od 700km da bi prisustvovali ovom takmičenju. Velika je šteta što se kod nas ne organizuje više ovakvih, ali šta je tu je. Na nama ostaje da i sledeće godine organizujemo još bolje takmičenje sa još više učesnika." - izjavio je Srđan Dakić, idejni tvorac SuTeam Olimpijskih igara za decu, kao i osnivač SuTeam škole sporta.

Održane 4. SuTeam Olimpijske igre za decu

Dakić se zahvalio i mnogobrojnim ljudima koji su pomogli u organizaciji i realizaciji ovogodišnjeg turnira i iskoristio priliku da pozove roditelje da prijave decu u SuTeam školu sporta:

- "Želim da se zahvalim svim trenerima i ljudima koji su učestvovali u organizaciji igara, tu pre svega mislim na ljude okupljene oko SuTeam-a, kao i resor za sport grada Subotice. Takođe pozivam sve roditelje koji imaju decu od 4 do 10 godina starosti da nas kontaktiraju i dovedu svoje dete kod nas u školu sporta ili akademiju sporta." - dodaje Dakić.

Održane 4. SuTeam Olimpijske igre za decu

Izvor: Subotica.com
4. SuTeam Olimpijske igre 4. SuTeam Olimpijske igre 4. SuTeam Olimpijske igre 4. SuTeam Olimpijske igre 4. SuTeam Olimpijske igre 4. SuTeam Olimpijske igre 4. SuTeam Olimpijske igre 4. SuTeam Olimpijske igre
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4317
Povezane teme

suteam

suteam olimpijske igre dece

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.