Komentara: 0
Pregleda: 2080

Održana kontrola zdravlja građana u MZ "Mali Bajmok"

21.05.2014. u 14:48h
Izvor: RTV City
U mesnoj zajednici "Mali Bajmok" danas je organizovana zdravstvena akcija „Selu u pohode“, a građani su imali mogućnost da provere svoje zdravlje. Mereni su im krvni pritisak, nivo šećera i masnoće u krvi, telesna visina i težina, kao i drugi zdravstveni parametri. Akciju su organizovali Crveni krst u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje, Domom zdravlja, Službom za preventivni rad i Apotekom Subotica.
Održana kontrola zdravlja građana u MZ "Mali Bajmok"

Marija Šarčević iskoristila je današnju akciju da prekontroliše svoje zdravlje. Veoma je zadovoljna rezultatima analiza koje je obavila i ističe da podržava ovakve i slične akcije jer pružaju mogućnost starijim sugrađanima da prekontrolišu svoje zdravstveno stanje.

Akciju „Selu u pohode“ koja se realizuje unazad nekoliko godina u gradskim i vangradskim mesnim zajednicama, do sada je posetio veliki broj građana. Dr Nada Kosić Bibić ispred Centra za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje istakla je važnost odaziva građana na ove zdravstvene akcije.

Akciju su organizovali gradska organizacija Crvenog krsta u saradnji sa Centrom za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje, Domom zdravlja, Službom za preventivni rad i Apotekom Subotica.

Održana kontrola zdravlja građana u MZ "Mali Bajmok"

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2080

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.