Komentara: 0
Pregleda: 4366

Održana akcija "Saobraćajna Prozivka" u okviru projekta "Smanji gas"

13.06.2016. u 14:24h
Izvor: TV Subotica
Održana akcija "Saobraćajna Prozivka" u okviru projekta "Smanji gas"

U organizaciji Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, visokoškolske jedinice u Subotici, Auto sportskog kluba Petromax iz Novog Sada i sajta Polovni automobili, u petak je na šetalištu na Prozivci održana akcija pod nazivom „Saobraćajna Prozivka“. Akcija je realizovana u okviru projekta „Smanji gas“, koji se realizuje pod pokroviteljstvom  Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, a ima za cilj ima unapređenje bezbednosno saobraćajne kulture kod mladih.

Održana akcija "Saobraćajna Prozivka" u okviru projekta "Smanji gas"

Poražavajući je statistički podatak da su više od 40% žrtava u saobraćajnim nesrećama u Srbiji mladi. Činjenica je da su mladi najugroženija populaciona grupa u smislu smrtnosti, povređivanja i invalidnosti nastalih u saobraćajnim nesrećama, koje nastaju pre svega zbog nepažnje i nedostatka elementarnog znanja i poštovanja saobraćajnih propisa.

Na teritoriji grada česte su saobraćajne nesreće u kojima učestvuju mladi, a poslednjih godina pojedine su imale i tragičan ishod. Lokalna samouprava je iz tog razloga podržala organizaciju ove edukativne manifestacije kao i sve aktivnosti vezane za bezbednost u saobraćaju.

Izvor: TV Subotica
Akcija promocije bezbednosti u saobraćaju Akcija promocije bezbednosti u saobraćaju Akcija promocije bezbednosti u saobraćaju Akcija promocije bezbednosti u saobraćaju Akcija promocije bezbednosti u saobraćaju Akcija promocije bezbednosti u saobraćaju Akcija promocije bezbednosti u saobraćaju Akcija promocije bezbednosti u saobraćaju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4366
Povezane teme

fakultet za privredu i pravosuđe

pravni fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.