Komentara: 0
Pregleda: 2342

Održan sportski dan u okviru manifestacije "Šta treniraš?"

06.06.2013. u 19:20h
Izvor: RTV Yueco
Učenici iz Subotice dali su svoj doprinos sportskom danu manifestacije "Šta treniraš?". Kroz mnogobrojne projekte koji imaju za cilj promovisanje fizičke aktivnosti "Coca cola Sistem" nastoji da promoviše aktivan način života koji je preduslov dobrog zdravlja za sve generacije.
Održan sportski dan u okviru manifestacije "Šta treniraš?"

Sportski dan u Subotici opravdao je očekivanja kako domaćina tako i svih koji su učestvovali u ovom projektu. Manifestacije pod nazivom "Šta treniraš?" i "Coca-Cola kup" imaju za cilj promociju bavljenja sportom svih građana bez obzira koliko godina služe da se informišu, motivišu i shvate važnost sporta i svakodnevne rekreacije. Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, Zavoda za sport i medicinu sporta i nacionalnih sportskih saveza.

Nemanja Simović, član gradskog veća zadužen za sport, pre odlaska u Srednju tehničku školu "Ivan Sarić" primio je predstavnike Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije kao i bivše sportiste naše zemlje Aleksandra Šoštara i Nenada Peruničića. Između ostalog Simović se pohvalio dobrim rezultatima subotičkih klubova i izrazio zahvalnost što je Subotica jedan od gradova koji mladima na ovaj način pomaže zdravijem načinu života.

Sportski dan u našem gradu prvi je događaj ovakve vrste, a tokom godine održaće se još nekoliko događaja širom Srbije. Subotičani su predstavili više 20 sportskih disciplina i klubova koji primaju nove članove. Ovo je samo jedna od prilika da se na jednom mestu sazna sve o sportskim klubovima i da svi mogu da pokažu svoje sportsko umeće.

Izvor: RTV Yueco
Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2342
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.