Komentara: 0
Pregleda: 2607
Foto

Delegacija Sportskog saveza Srbije u Subotici

06.06.2013. u 15:48h
Izvor: RTV City
Član Gradskog veća zadužen za sport Nemanja Simović je danas primio delegaciju Sportskog saveza Srbije koju predvodi predsednik Aleksandar Šoštar. Nakon sastanka u zelenoj Sali gradske kuće delegacija je prisustvovala na manifestaciji ,,Šta treniraš” i Coca Cola kup koja je u okviru sportskog dana održana u fiskulturnoj Sali tehičke škole ,,Ivan Sarić”.
Delegacija Sportskog saveza Srbije u Subotici

Na sastanku je pre svega bilo reči o strategiji uključivanja što većeg broja mladih u sport. Na ovom projektu koordinirano rade Sportski savez Srbije, republičko ministarstvo za omladinu i sport, kompanija koka kola i grad Subotica koji je i ovog puta prepoznat kao grad sportova. Bilo je reči i o projektu uređenja Gradskog stadiona kao jednom od prioritetnih u narednom periodu.

Nakon sastanka u gradskoj kući delegacija se preselila u fiskulturnu salu tehničke škole ,,Ivan Sarić” gde se okviru projekta ,,Šta treniraš” kompanije Coca Cola na svojevrsnom sajmu sporta subotičkoj deci predtavio veliki broj klubova kako iz timskih tako i iz pojedinačnih sportova. Povodom četrdeset i pet godina postojanja u Srbiji kompanija Coca Cola predstavila je i projekat teretane na otvorenom čija se realizacija očekuje do kraja ove godine.

Izvor: RTV City
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2607
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.