Komentara: 0
Pregleda: 2994
Foto

Delegacija Sportskog saveza Srbije u Subotici

06.06.2013. u 17:48h
Izvor: RTV City
Član Gradskog veća zadužen za sport Nemanja Simović je danas primio delegaciju Sportskog saveza Srbije koju predvodi predsednik Aleksandar Šoštar. Nakon sastanka u zelenoj Sali gradske kuće delegacija je prisustvovala na manifestaciji ,,Šta treniraš” i Coca Cola kup koja je u okviru sportskog dana održana u fiskulturnoj Sali tehičke škole ,,Ivan Sarić”.
Delegacija Sportskog saveza Srbije u Subotici

Na sastanku je pre svega bilo reči o strategiji uključivanja što većeg broja mladih u sport. Na ovom projektu koordinirano rade Sportski savez Srbije, republičko ministarstvo za omladinu i sport, kompanija koka kola i grad Subotica koji je i ovog puta prepoznat kao grad sportova. Bilo je reči i o projektu uređenja Gradskog stadiona kao jednom od prioritetnih u narednom periodu.

Nakon sastanka u gradskoj kući delegacija se preselila u fiskulturnu salu tehničke škole ,,Ivan Sarić” gde se okviru projekta ,,Šta treniraš” kompanije Coca Cola na svojevrsnom sajmu sporta subotičkoj deci predtavio veliki broj klubova kako iz timskih tako i iz pojedinačnih sportova. Povodom četrdeset i pet godina postojanja u Srbiji kompanija Coca Cola predstavila je i projekat teretane na otvorenom čija se realizacija očekuje do kraja ove godine.

Izvor: RTV City
Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije Prijem delegacije Sportskog saveza Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2994
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.