Komentara: 0
Pregleda: 1047

Održan šesti kasački dan na Gradskom hipodromu

29.09.2020. u 10:10h
Izvor: TV Subotica
Održan šesti kasački dan na Gradskom hipodromu
Foto: Arhiva

KK „Bačka” ove jeseni uspešno organizuje kasačke trke, a konjički sport u celini je upravo na subotičkom hipodromu pronašao sigurno mesto i prave partnere. U subotu je organizovan i šesti trkački dan sezone u kojem je viđeno sedam trka od kojih je šest nosilo naziv po subotičkim medijima koji prate i podržavaju konjički sport.

Bilo je izuzetnih završnica, preokreta i iznenađenja pa i u nastavku sezone možemo da očekujemo dobre trke  našem gradu. Prisustvo publike još uvek nije moguće, sve u sklada sa epidemiološkom situacijom i merama koje se sprovode povodom iste, ali je trke moguće pratiti putem jutjuba. 

Prva trka nosila je naziv TV „Subotica”  a pobedilo je grlo Etta James vozača Mirka Oračića. U trci „Subotičke novine” najbrži su bili grlo Tagora i Miodrag Pantić. Usledile su kvalifikacije za derbi i pobeda grla Sabath Blac i Branka Skenderovića. U četvrtoj trci pod nazivom Subotica.info slavio je Petar Knekt sa grlom Happy day, dok su u drugim kvalifikacijama za Derbi najbrži bili Vladimir Pribić i grlo Donita Ferm. U trci Subotica.com radovao se Antun Horvacki a grlo San Siro je opravdalo očekivanja, dok su poslednju trku „Yueco TV” obeležili Dejan Katanić i grlo Iago d’ Amore.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 3 nedelje i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1047
Povezana vest
Povezane teme
hipodrom subotički hipodrom konjički klub bačka konjičke trke konjički sport kasačke trke
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.