Komentara: 0
Pregleda: 2051

Održan IV "Reful Kup" u jedrenju

24.04.2017. u 17:41h
Izvor: Subotica.com
Jedriličarski klub "Reful" održao je za vikend na jezeru Palić tradicionalni "Reful Kup". Učestvovalo je oko 50 jedrilica iz 6 klubova, koji su po izrazito hladnom vremenu, u oba dana, odjedrili 7 trka.
Održan IV "Reful Kup" u jedrenju

Prvog dana se jedrilo 4 trke po umereno jakom zapadnom vetru brzine oko 6m/s. Drugog dana se jedrilo po jakom severozapadnom vetru brzine oko 9m/s. Uz brojna prevrtanja odvozene su tri trke.

Na zatvaranju regate su podeljeni peharii medalje. U klasi "Optimist pobednik" je Dušan Trbojević iz Zemuna, u klasi Laser 4.7 Jovan Stojanović, Laser Radial Vuk Simić iz AJK i Atila Dubčanac u klasi Fin.

Od takmičara JK "Reful" najbolja je bila Petra Buljovčić, koja je bila treća u klasi Optimist. Sofija Dobrički je bila druga devojka u klasi laser 4.7. Takmičarka JK "Palić" Kristina Boja je bila druga u klasi Radial.

Održan IV "Reful Kup" u jedrenju

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2051
Povezane teme

jedriličarski klub reful

reful kup

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.