Komentara: 0
Pregleda: 4378

Održan III Međunarodni susret oldtajmera

03.06.2013. u 14:52h
Izvor: RTV City
Na III Međunarodnom susretu oldtajmer vozila „Kolo igra, tamburica svira...“, koji je proteklog vikenda održan u organizaciji Međunarodnog oldtajmer Kluba „Subotica“ predstavljeno je 35 automobila i 6 motocikala iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije, od 1922. do 1970. godine.
Održan III Međunarodni susret oldtajmera

Оve godine izložba je osim na šetalištu na Prozivci i Radijalcu, i Paliću kod Velike terase, održana i u centru Tavankuta, kako bi što veći broj Subotičana imao priliku da pogleda primerke neke od najstarijih četvorotočkaša i dvotočkaša prošlog veka.

Inače, Međunarodni oldtajmer Klub „Subotica”, osnovan je 2010 godine i broji 43 člana iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske i Slovenije, od kojih je šest iz Srbije, a tri iz Subotice. Nedavno je Savez istorijskih vozila Srbije, čiji je subotički Klub član, primljen u Evropsku federaciju oldtajmer vozila.

Izvor: RTV City
3. međunarodni susret oldtajmer vozila 3. međunarodni susret oldtajmer vozila 3. međunarodni susret oldtajmer vozila 3. međunarodni susret oldtajmer vozila 3. međunarodni susret oldtajmer vozila 3. međunarodni susret oldtajmer vozila 3. međunarodni susret oldtajmer vozila 3. međunarodni susret oldtajmer vozila
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4378
Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.