Komentara: 8
Pregleda: 15147

Održan 40-dnevni pomen Tijani Jurić

07.09.2014. u 11:20h
Izvor: Kurir
Porodica petnaestogodišnje Tijane Jurić obeležila je juče četrdesetodnevni pomen svojoj mezimici, kojem je prisustvovalo oko 200 ljudi, među kojima i Tijanina majka Mirjana, sestra Saška, ujak Goran, baka i deka, rodbina i školski drugovi, dok Tijanin otac Igor zbog poslovnih obaveza nije mogao da dođe iz Belgije.
Održan 40-dnevni pomen Tijani Jurić

- Očekujemo da će pravda biti zadovoljena, da će sudski proces proći u skladu sa zakonom. Ne pozivam na linč, ali za ubicu naše Tijane svaka kazna ispod maksimalnih 40 godina bila bi neprihvatljiva - rekao je Tijanin ujak Goran Bogunović.

Na Fejsbuk stranici posvećenoj Tijani Jurić njeni prijatelji su juče ostavljali poruke povodom četrdesetodnevnog pomena.

Podsetimo, Tijana Jurić nestala je u noći između 25. i 26. jula, a poslednji put je viđena kod sportskog centra Rata, kad je krenula da drugu vrati duksericu. Utvrđeno je da je Tijanu oteo i ubio Dragan Đurić (34), mesar iz Surčina, koji je uhapšen. Telo devojčice nađeno je 13 dana posle zločina nedaleko od Sombora.

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 15147

Povezane vesti

Povezane teme

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.