Komentara: 0
Pregleda: 2145

Održan 3. Vojvođanski kup "Melodije na ledu"

28.12.2015. u 12:59h
Izvor: Subotica.com
Na Gradskom klizališu u nedelju je održan tradicionalni Vojvođanski kup u klizanju, poznatiji kao "Melodije na ledu" koji organizuje Klizački klub Spartaka uz podršku Pokrajinskog sekratarijata za omladinu i sport.
Održan 3. Vojvođanski kup "Melodije na ledu"

Ova sportska manifestacija održala s eu našem gradu po treći put, a na takmičenjje učestovalo ukupno 47 takmičara koji su nastupali u 7 kategorija, što je po rečima organizatora dosada najveći odziv.

Pored domaćih takmičara iz KK "Spartak", na 3. Vojvođanskom kupu nastupili su i beogradski klubovi "Olimpik", "Mladost", "Helena Pajović" i "Pionir", novosadaska "Vojvodina", ali i zagrebačka "Leda" koja je turniru dala međunarodni karakter.

KK "Spartak" bez obzira na samo mesec dana leda na subotičkom klizalištu ostvario je zapažene rezultate, a među njima su svakako kadetkinje Mila Škorić koja je zauzela 3. mesto, Teodora Der šesto, Mina Vrcelj deveto i Anita Kovač koja je bila deseta. Epitet najbolje još jednom je potvrdila spartakova Leona Rogić koja je osvojila 1. mesto u konkurenciji mlađih juniorki.

U konačnom plasmanu najuspešnija ekipa turnira je bila KK "Olimpik", dok je Spartak zauzeo treće mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2145
Povezane teme

klizanje

klizački klub spartak

melodije na ledu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.