Komentara: 5
Pregleda: 3233

Određen novi termin za fudbalsku utakmicu između Spartaka i Slobode (sreda, 13:30h)

24.02.2014. u 14:45h > 20:04
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klubovi Spartak i Sloboda iz Užica došli su do dogovora za odigravanje odložene utakmice 16. kola Jelen superlige. Novi termin je sreda od 13:30h.
Određen novi termin za fudbalsku utakmicu između Spartaka i Slobode (sreda, 13:30h)

Ljubitelji fudbala na Gradskom stadionu u Subotici ostali su uskraćeni za prvu utakmica u nastavku prolećnog dela Jelen Superlige pošto je meč u Subotici odložen zbog lošeg stanja glavnog terena i neregularnih uslova za igru koje je prouzrokovalo loše odvodnjavanje vode koja se posle padavina zadržala na površini terena stvarajući na više mesta manje bare u kombinaciji sa blatom.

Meč je odložen posle konsultacija delegata, glavnog sudije i kapitena obe ekipe.

Gosti iz Užica su se vratili isti dan svojim kućama, a novi petočasovni put do Subotice, dug 350 kilometara, očekuje ih ponovo u sredu (26. februar) pošto je to novi termin koji je odredila Zajednica superligaša, a sa kojom su zvanično saglasna oba tima, iako Užičani u nezvaničnim izjavama nisu baš oduševljeni izborom termina.

Naime, na zvaničnom Tviter profilu Slobode Point ističe se da je ovaj klub tražio od Zajednice da se utakmica odigra 5. marta, kao i da najnovija odluka da se meč igra u sredu utiče na regularnost takmičenja, ali i da će pored ove odluke u sredu doputovati i igrati odloženi meč 16. kola JSL.

Za sredu je prognoziran sunčan, ne i previše topao dan, ali što je najbitnije bez padavina. Utakmica između Spartaka i Slobode igra se od 13:30h.

Svi posetioci koji su u subotu došli ranije na stadion i kupili karte moći će da uđu na stadion sa istim kartama, bez obzira da li su poništene, uz uslov da na njima piše da su baš za taj meč (Spartak - Sloboda). Za ostale koji budu želeli da prisustvuju ovoj utakmici cene ulaznica će biti 300 za zapad i 250 za istok.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 3233

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.