Komentara: 0
Pregleda: 2260

Odbojkašice večeras u Staroj Pazovi, odbojkaši u Valjevu

20.02.2016. u 11:47h
Izvor: Subotica.com
Dve subotičke odbojkaške ekipe igraju večeras važne mečeve, ženska ekipa za prolazak u finale Kupa Srbije, dok muška nastavlja da se bori za povratak u sam vrh Prve lige.
Odbojkašice večeras u Staroj Pazovi, odbojkaši u Valjevu

U Staroj Pazovi se za vikend igra finalni turnir Kupa Srbije za žene, a priliku da se bori za trofej ekipa Radovana Dabića imaće ukoliko drugi put za redom slave protiv Vizure, lidera Superlige, ali i ekipe koju su nedavno ubedljivo savladali na njenom terenu.

Dakle, prvi polufinalni par čine Vizura i Spartak (17 časova), dok će se u drugom duelu sastati Crvena zvezda i Jedinstvo. Ekipe koje budu danas trijumfovale boriće se sutra od 18 časova za trofej pobednika Kupa, a taj duel će biti direktno prenošen na RTS2.

Svoj meč 16. kola Prve lige odigraće i ekipa Igora Žakića na gostovanju u Valjevu prostiv ekipe "VA 014", koja je sledeća prepreka na putu u kojem "golubovi" nemaju pravo na grešku ukoliko žele da se domognu pozicije broj dva i baraža za povratak u Superligu. Do kraja prvenstva ostalo je da se odigra još sedam kola, Spartak zaostaje za drugoplasiranom ekipom dva boda i svaki naredni meč je vrlo važan da bi se i pored teške situacije došlo u priliku za borbu u povratak među elitu.

Meč MOK "Spartak" i "VA 014" igra se od 18 časova u Sportskom centru "Student" u Valjevu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2260

Povezana vest

Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.