Komentara: 0
Pregleda: 1729

Odbojkašice Spartaka večeras počinju učešće u Kupu CEV

28.10.2015. u 11:27h
Izvor: Subotica.com
Subotičke plavo-bele dočekaće večeras u 19 časova u velikoj sali Hale sportova holandski Almelo u okviru 1/16 finala Kupa CEV. Revanš meč se igra za dve sedmice.
Odbojkašice Spartaka večeras počinju učešće u Kupu CEV

"Golubice" posle pet godina odsustva sa međunarodne scene ponovo će imati prilike da kroz duele sa evropskim ekipama provere svoj kvalitet, steknu neophodno iskustvo i bolje se pripreme pred superligaške izazove, kao i takmičenje u nacionalnom Kupu.

Odbojkašice Spartaka su sezonu počele sa dve pobede i očekuje se da će postepeno podizati formu i delovati još ubedljivije kako bi do samog kraja ligaškog dela držalji priključak velikoj trojci, u nadi da će možda baš ova sezona biti najuspešnija u istoriji Spartaka u čemu bi titula šampiona države bila kruna sezone. Prvenstvo je tek počelo, sezona je duga, a pred Spartakom je mnogo izazova.

U najavi meča strateg odbojkašica Spartaka Slobodan Galešev rekao je da ime je večerašnja ekipa prilično nepoznata, da nisu upoznati sa njihovim stilom i kvalitetima, ali da će njegova ekipa pokušati svojom igrom i kvalitetom da napravi povoljan rezultat u ovom dvomeču.

Prvi meč 1/16 finala Kupa CEV između Spartaka i Almeloa igra se večeras u 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1729

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

kup cev

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.