Komentara: 0
Pregleda: 2577

Odbojkašice Spartaka dobile protivnika u Kupu CEV

08.06.2015. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
U Kupu CEV nastupiće tri kluba iz Srbije - Crvena zvezda i Spartak u ženskoj i Crvena zvezda u muškoj konkurenciji. U petak u sedištu CEV u Luksemburgu žrebom su određeni parovi u obe konkurencije. Subotičanke će svoj prvi meč na međunarodnoj sceni odigrati 28. oktobra u Subotici.
Odbojkašice Spartaka dobile protivnika u Kupu CEV

U konkurenciji odbojkašica Spartak će u šesnaestini finala Kupa CEV 2016 igrati protiv TVT Almeloa iz Holandije. Prvi meč će se odigrati u Subotici (28. oktobar), a revanš u Holandiji (11. novembar).

Trijumf protiv Almeloa doneo bi Spartaku meč (9. i 16. decembar) protiv pobednika duela Stinca Bakau (Rumunija) – Apolon Limasol (Kipar). Ukoliko izgube od Holanđanki Subotičanke će takmičenje nastaviti u šesnaestini finala protiv pobednika duela 2. kola: Steinkjer (Norveška) – Rovaniemi (Finska).

Aktuelne šampionke Srbije, odbojkašice Crvene zvezde u šesnaestini finala igraće protiv češkog Kralovog Pola iz Brna, dok će muška ekipa Crvene zvezde prolaz među 16 najboljih u Kupu CEV tražiti preko VaLePa Sastamale iz Finske.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2577

Povezane vesti

Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.