Komentara: 0
Pregleda: 1526

Odbojkašice Spartaka večeras dočekuju Stint u 1/8 finala CEV Kupa

10.12.2015. u 09:30h
Izvor: RTV City
U prvom meču 1/8 finala Kupa CEV-a odbojkašice Spartaka večeras dočekuju rumunski Stint. Meč počinje u 19 časova, a ulaz je besplatan.
Odbojkašice Spartaka večeras dočekuju Stint u 1/8 finala CEV Kupa

Nakon odličnih utakmica u dvoboju sa Holandskom ekipom TVT Almelo koju su savladali u Subotici sa maksimalnim rezultatom 3:0 a potom u zemlji lala sa 3:2, plave golubice očekuje ozbiljne rivalke iz Rumunije, gde je ženska odbojka poslednjih godina u ekspanziji.

Rumunke su u 1/16 finala lako izbacile kiparski Apolon sa ukupno 6:1 u setovima (3:0, 3:1) i dokazali da se radi o ozbiljnoj ekipi koja ima visoke ambicije u Kupu CEV-a.

Spartakove odbojkašice su podigle formu, u seriji su od dve prvenstvene pobede od kojih posebno poslednja nad Crvenom zvezdom ima veliki psihološki značaj i uz pomoć domaćih navijača jurišaće na pobedu i što bolji rezultat pred revanš meč za 7 dana u Rumuniji.

Utakmica se igra večeras od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1526

Povezane vesti

Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

kup cev

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.