Komentara: 6
Pregleda: 2568

Odbojkašice Spartaka poražene od TENT-a (1:3)

15.01.2016. u 22:10h
Izvor: Subotica.com
Subotičke plavo-bele započele su godinu porazom i to na domaćem terenu, u 11. kolu Superlige, pošto su večeras izgubile prilično ubedljivo od obrenovačkog TENT-a rezultatom 1:3, posle samo 91 minut igre. Bio je ovo debi novog trenera Spartaka Radovana Dabića, koji je po prvi put u karijeri večeras vodio ženski tim.
Odbojkašice Spartaka poražene od TENT-a (1:3)

U jednom od dva derbija kola TENT je ostvario pobedu protiv NIS Spartaka i na taj način se revanširao Subotičankama za poraz iz prvog dela sezone. Bila je to bleda partija u prvom kolu nastavka sezone i igra koja nije bila na nivou onih iz prvog dela, pa tako oko 350 gledalaca u maloj sali Hale sportova nije bilo u prilici da se raduje pobedi "golubica".

Bile su gošće sjajne u tri seta, prvom, treće i četvrtom, što im je u Subotici bilo sasvim dovoljno da osvoje ceo plen i učvrste se na drugoj poziciji na tabeli Super lige, iza videće Vizure.

Novi trener Spartaka Radovan Dabić neće po lepom pamtiti debi na klupi. Doduše, imao je u svom timu čak četiri dvocifrene igračice, odličnu Jelenu Oluić sa 17 poena, te Cvetićanin i Sredić sa po 12, odnosno Bogdanović sa 11. Ali, izostala je podrška ostalih saigračica, a to je bilo premalo da se savlada TENT, najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata.

Za pobedu Obrenovčanki najzaslužnije su bile Jelena Mlađenović, koja je nanizala 17 poena, ali i 25 servisa (uz dva asa, bez ijedne greške), te Sara Vučićević (napad 8-7, sedam blokova) i Nada Mitrović (14 poena). Veliki doprinos sa klupe dala je i Aleksandra Gajić, ali i ostatak drugoplasiranog tima Super lige.

NIS Spartak – TENT 1:3 (16:25, 25:15, 17:25, 20:25)

NIS SPARTAK: Jović, Rajlić 4, Cvetićanin 12, Sredić 12, Vučković, Antanasijević, Bogdanović 11, Jegdić (libero), Oluić 17, Dabić, Matić (libero), Živanović. Trener: Radovan Dabić.

TENT: Pilipović, Mitrović 14, Ćeranić, Đurić (libero), Vukomanović (libero), Roganović 2, Gajić 7, Mlađenović 17, Vučićević 14, Kaličanin 2, Veljović. Trener: Marijana Boričić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 2568
Povezane teme

hala sportova

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.