Komentara: 0
Pregleda: 1193

Odbojkaši Spartaka zabeležili ubedljivu pobedu u Bavaništu

07.12.2015. u 11:19h > 15:08
Izvor: Subotica.com
Za vikend su održani mečevi 8. kola Prve lige za odbojkaše, a plavo-beli iz Subotice rutinski su došli do svoje pete pobede sa kojom su sačuvali četvrtu poziciju na prvenstvenoj lestvici. Sutra se igra zaostali meč 7. kola u kojem Spartak dočekuje Kosovsku Mitrovicu.
Odbojkaši Spartaka zabeležili ubedljivu pobedu u Bavaništu

U meču bez veće rezultatske neizvesnosti Spartak je došao do ubedljive pobede protiv Bavandišta rezultatom 3:0, po setovima 10:25; 23:25; 22:25.

U narednom kolu ekipa Igora Žakića dočekuje Jagodinu koja je ove sezone zabeležila samo jednu pobedu, uz osam poraza i jedan je od konkurenata za napuštanje ovog ranga takmičenja, a pre toga odigraće zaostali meč 7. kola protiv Kosovske Mitrovice.

Lider šampionata je ekipa Jedinstva koja je dosad jedina neporažena ekipa sa osvojena 23 boda, slede Mladi radnik sa 22 (7/1), Borac sa17 (6/2) i četvrtoplasirani Spartak sa 16 bodova (5:2) koji ima i meč manje.

Sutra protiv Kosovske Mitrovice, u nedelju protiv Borca

Meč između Spartaka i Kosovske Mitrovice igra se sutra od 17 časova u subotičkoj Hali sportova.

- "Bitna utakmica za nas zato što smo nastavili niz dobrih rezultata i pokazali da smo u dobroj formi. Protiv Vojvodine (u Kupu) nismo dobili ali smo dobro igrali kao i sad za vikend i zbog toga mi je veoma drago. To nekako nameće mišljenje da smo u usponu forme i da smo spremni za ono što nas čeka u narednom periodu. Malo smo u kontra ritmu jer imamo praqktično  tri utakmice za sedam dana ali dobro treniramo i mislim da većih problema neće biti. Kosovska Mitrovica je ekipa koja je izbacila Radnički iz Kupa, jedna ozbiljna ekipa... Prošle sezone smo kod njih izgubili , ovde u Subotici pobedili i to je ekipa sa kojom volimo da se nadmećemo. Ove godine su takođe solidni, negde na sredini tabele i neće doći ovde da se predaju, sasvim suprotno, a mi ćemo da ih dočekamo onako kako znamo i nadam se, tu utakmicu dobijemo." - izjavio je Igor Žakić, trener MOK "Spartak"

Do kraja godine igraće se još dva kola, a onda sledi tronedeljna pauza. U  11. kolu u novoj godini Spartak će  15. januara dočekati trenutnog lidera - Jedinstvo iz Stare Pazove.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1193
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.