Komentara: 4
Pregleda: 3874

Odbojkaši Spartaka porazom počeli plejaut seriju (0:3)

08.04.2014. u 23:03h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka negativno su iznenadili domaću publiku u prvoj utakmici za opstanak u Super ligi pošto su večeras relativno lako izgubili sa 3:0 od drugoplasirane ekipe Prve lige. Spartak je nadigran skoro u svim segmentima igre i Inđija je sasvim zasluženo pobedila. Naredna utakmica igra se u petak u Inđiji.
Odbojkaši Spartaka porazom počeli plejaut seriju (0:3)

U prvom meču plejauta odigranom u subotičkoj Hali sportova uspešniji su bili gosti iz Inđije koji su pobedom od 3:0 iznenadili Spartak i poveli u seriji koja se igra na 3 pobede.

Spartak nije uspeo da iskoristi prednost domaćeg terena i da dođe do prvog poena, a odlična ekipa Inđije igrala je vrlo inspirativno i odlučno, pa iako se u prva dva seta vodila velika borba gosti su bili smireniji i koncentrisaniji i odveli set u treći, ispostavilo se poslednji, u kojem su gosti veći deo meča imali dovoljnu zalihu koju su do kraja održavali.

U raspoloženoj ekipi Inđije istakao se Uglješa Pešut koji je osvojio 25 poena i bio nerešiva enigma za blokere Spartaka u većem delu utakmice.

Ekipa Inđije bolje je otvorila utakmicu, a uz dobr blok i siguran napada poveli su gosti sa 8:1. Uspeo je Spartak da priđe na tri poena zaostatka do drugog obaveznog predaha (16:13), pa i da izjednači u završnici (21:21), ali su posustali u finišu. Inđija je to iskoristila I povela – 25:23.

Pešut je nosio igru Inđije i početkom drugog perioda. Činilo se ipak da će Spartak uspeti da uhvati priključak u finišu seta, ali proradio je tada i blok Inđije, Škrbić, Janjušević i Vujović zaustavili su napade Spartaka i duplirali prednost – 25:20.

Kad je Inđija u trećem setu povela sa 16:10 nazirao se pobednik ovog susreta. Trener Spartaka Petrović je pokušavao izmenama da promeni ritam meča, uspeli su njegovi puleni da smanje na 22:20, ali za više nisu imali snage – 25:20.

Spartak – Inđija 0:3 (23:25, 20:25, 20:25)

SPARTAK: Crnjanski 14, Jungić, Janačkov 3, Janjić 8, Elezović, Konkolj (libero), Mutаpčija 2, Kecman 6, Medić 7, Ilić 6, Filipaš 2, Stefanović 2. Trener: Aleksandar Petrović.

INĐIJA: Škrbić 15, Janjušević, 2, Vujović 6, Pešut 25, Bračulj 8, Vilimanović, Obradović, Stamenić 4, Stević, Perišić (libero), Grković, Čačić. Trener: Vladimir Šarenac.

Naredni meč igra se u petak u Inđiji, a zatim se serija ponovo seli za Suboticu i tako na smenu dok jedna ekipa ne dođe do 3 pobede.

Izvor: Subotica.com
Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija Odbojka (M): Spartak - Inđija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 4
Pregleda: 3874
Povezane teme

hala sportova

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.