Komentara: 2
Pregleda: 2078

Odbojkaši Spartaka na pola koraka do baraža

26.03.2016. u 23:47h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka vezali su devetu pobedu u nizu i to bez izgubljenog seta i krupnim koracima idu ka za plasman u Super ligu. U večerašnjem meču bili su maksimalni na gostovanju u Jagodinu i na dva kola do kraja veoma su blizu prvog cilja.
Odbojkaši Spartaka na pola koraka do baraža

Ekipa Igora na startu 2016. upisala je dva poraza i činilo se da će i druga sezona u Prvoj ligi proći bez prilike da se u Suboticu vrati Superliga, ali sa devet vezanih pobeda, bez ijednog izgubljenog seta, ekipi Spartaka fali još samo jedna pobeda za sigurno drugo mesto koje vodi u baraž za popunu elitnog ranga takmičenja - Superligu.

Poslednja pobeda u izuzetnom nizu ostvarena je an gostovanju u Jagodini, protiv istoimene ekipe sa maksimalni 3:0, po setovima 18:25,17:25,20:25. Bio je ovo meč u kojem je ekipa sa severa bačke zadržala maksimalnu koncentraciju do samog kraja i zasluženo osvojila nove bodove na svom zacrtanom putu.

Do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigraju još dva kola. Spartak drži poziciju broj dva sa 49 bodova (16 pobeda i 4 poraza), treća je ekipa Mladog radnika sa 4 boda manje, ali i utakmicom manje. U narednom kolu Spartak će na svom terenu imati prvu meč loptu kada dočekuje neugodnu ekipu iz Smedereva, a zatim gostuje trenutnom lideru prvenstva - jedinu.

U slučaju da do kraja Spartak zabeleži obe pobede i to maksimalno, Spartak će kao prvoplasirana ekipa preskočiti baraž i otići direktno u Superligu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 dana
Komentara: 2
Pregleda: 2078
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.