Komentara: 0
Pregleda: 1568

Odbojka: Spartak večeras dočekuje ekipu Jedinstva

02.02.2018. u 10:35h
Izvor: Subotica.com
Povratnik u elitni rang, subotički Spartak, pobedio je u sedam od osam poslednjih mečeva, u nizu je od četiri trijumfa i večeras, u 15. kolu, sastaje se u Subotici sa Jedinstvom. Meč se igra od 19 časova.
Odbojka: Spartak večeras dočekuje ekipu Jedinstva

U prvom meču ove dve ekipe Jedinstvo je na svom terenu bilo uspešnije od Spartaka sa 3:1, ali posle toga ekipa Igora Žakića nanizala je tri pobede, poraz od šampiona Vojvodine, a zatim novi niz od četiri pobede, među kojima su svakako dva vrlo važna meča sa ekipama iz gornjeg dela tabele.

EREMIĆ NAJBOLJI U JANUARU - Prema ocenama „Sportskog žurnala” i specijalnog žirija, sastavljenog od čelnika OSS i predstavnika sponzora Banke poštanske štedionice, najbolji odbojkaš u januaru je Vanja Eremić iz Spartaka koji je dobio trinaest bodova, četiri više od svog saigrača Nemanje Jungića. U konkurenciji dama to priznanje je ponela Maja Aleksić (Vizura).

Večerašnji protivnik Spartaka, Jedinstvo iz Stare Pazove ima dva vezana poraza, naredni meč im je izuzetno važan ako žele da se u poslednjih nekoliko kola što više probiju ka vrhu i dobiju slabije plasiranog protivnika u plejofu. Spartak je u relativno mirnim vodama, ne može da bude prvi ni drgi, a za sada čvrsto drži treću poziciju.

Meč u subotičkoj Hali sportova igra se maloj sali od 19 časova, a ulaz je besplatan. Iz MOK "Spartak" pozvali su ljubitelje odbojke da još jednom ispune tribine i budu vetar u leđa domaćoj ekipi, koja je pokazala da na svom terenu igra posebno motivisano i efikasno.

Posle Jedinstva sledi gostovanje Crvenoj zvezdi, koja je u Subotici "pala" sa ubedljivih 3:0, a od tada "golubovi" su pokazali da su još više napredovali i sa pravom su strah i trepet za superligaše.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1568

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.