Komentara: 1
Pregleda: 1311

Odbojka: Spartak neprijatno iznenadio protiv Jedinstva

03.02.2018. u 16:13h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka poraženi su od Jedinstva u Subotici, u meču 15. kola Superlige. U narednom kolu sledi gostovanje Crvenoj zvezdi.
Odbojka: Spartak neprijatno iznenadio protiv Jedinstva

Subotičani su u poslednjih nekoliko kola prikazali odličnu formu, napravili nekoliko odličnih rezultata, očekivao se nastavak serije i posle Jedinstva, koje je sinoć gostovalo u Subotici, ali iznenađujuće loš performans "golubova" nije mogao da odvede nigde dalje nego u poraz, posle skoro šest nedelja takmičenja u Superligi.

EREMIĆU URUČEN ČEK - Pre početak meča Vanji Eremiću, prvotimcu Spartaka uručen je simbolični ček, kao svojevrsnu nagradu i stimulans za dobre igre koje je pružao u prethodnom periodu, a zbog čega ga je liga proglasila odbojkašom januara.

Od prvog poena meča Jedinstvo je pokazalo da više želi pobedu u ovom meču, postepeno su u tome i uspevali, da bi na kraju trijumfovali sa ubedljivih 0:3, iako je u trećem setu viđena velika borba i da je bilo malo više koncentracije među igračima Spartaka meč je vrlo lako mogao da krene drugim smerom. Imao je Spartak dve set lopte, ali Jedinstvo je odigralo hrabro, na kraju i preokrenulo us etu za njihovih maksimalnih 3:0 u meču i njihovu zasluženu pobedu.

Spartak - Jedinstvo 0:3 (16:25, 19:25, 26:28)

Spartak: Milović (L), Arsenoski 1, Jungić 5, Veselinović 5, Peić (L), Seizović, Eremić 9, Kovačević 5, Rajković, Kecman 8, Tumbas 4, Sinđelić.

Jedinstvo: Mladenović , Radivojević (L), Milić 1, Pešut 10, Radišić, Majstorović, Milutinov 9, Bojičić 8, Škrbić, Micić 13, Paravinja, Roljić 10.

U narednom kolu Spartak je gost Crvenoj zvezdi, koja je u prvom delu sezone u Subotici pognute glave završila meč, tada su "golubovi" pobedili sa 3:0, ali u novom susretu biće prilike za nova dokazivanja kvaliteta i snage.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1311

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.