Komentara: 9
Pregleda: 2738

Odbojka: "Golubice" ipak ostaju u superligaškom društvu

31.07.2020. u 16:14h
Izvor: Subotica.com
Odbojka: "Golubice" ipak ostaju u superligaškom društvu

Subotički Spartak nastaviće učešće u elitnom rangu za dame, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije. Kako se navodi naš klub je poslao finansijski najbolju ponudu, u konkurenciji Radničkog iz Beograda i Spartaka iz LJiga.

Ovom odlukom kompletiran je sastav učesnika Superlige u sezoni 2020/21 za seniorke, čine ju ekipie: TENT iz Obrenovca, Jedinstvo iz Stare Pazove, Ub, Crvena zvezda, Železničar iz Lajkovca, Klek – Zrenjanin iz Zrenjanina, Partizan, Beograd, Srem iz Sremske Mitrovice i Spartak iz Subotice.

Odbojka: "Golubice" ipak ostaju u superligaškom društvu

ŽOK "Spartaka" predstavljao Dragan Vidaković (levo)

Podsetimo, nakon brojnih polemika oko odluka Odbojkaškog saveza Srbije (OSS) koje se tiču okončanja protekle sezone, nakon kojih je subotički Spartak ostao bez mesta u elitnom rangu, iz najvišeg domaćeg  takmićenja povukla se Vizura, jedna od najuspešnijih ekipa Srbije proteklih godina. OSS je odlučio da će za popunu superligaškog sastava ponuditi svim zainteresovanim ekipama kroz konkurs da daju svoju ponudu, a na današnjem sastanku predstavnika zainteresovanih klubova je saopštena odluka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2738

Povezane vesti

Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.