Komentara: 9
Pregleda: 6488

Od sutra promena režima saobraćaja u delu ulica Mičurinove i Jo Lajoša, kao i cele Triglavske

10.12.2020. u 12:00h > 13:42
Izvor: Subotica.com
Od petka, 11. decembra, delovi Mičurinove i Jo Lajoša postaće jednosmerni, dok će u Triglavsku biti zabranjeno skretanje iz Gajeve ulice - saopštila je Služba za energetiku i saobraćaj.
Od sutra promena režima saobraćaja u delu ulica Mičurinove i Jo Lajoša, kao i cele Triglavske

Kako smo juče pisali, deo ulice Jo Lajoša postaće jednosmeran i to tako što će vozilima biti zabranjeno da se uđu u ulicu Jo Lajoša iz pravca Mirka Bogovića (prema Ivana Broza), odnosno biće dozvoljeno da se kreću iz pravca raskrsnice ulica Jo Lajoša i Ivana Broza ka ulici Mirka Bogovića.

Od sutra promena režima saobraćaja u delu ulica Mičurinove i Jo Lajoša, kao i cele TriglavskeOsim ove, od sutra će i do promene dela Mičurinove ulice, na potezu od ugla ulice Marije Bursać do Ivane Brlić Mažuranić (ulaz od prvog do drugog ulaza na Bajsko groblje) tako da će biti omogućen saobraćaj samo u pravcu od ugla ulice Marije Bursać, kako je ilustrovano u slici ispod.

Od sutra promena režima saobraćaja u delu ulica Mičurinove i Jo Lajoša, kao i cele TriglavskeOd sutra promena režima saobraćaja u delu ulica Mičurinove i Jo Lajoša, kao i cele TriglavskeRežim saobraćaja biće izmenjen i u Triglavskoj ulici, gde da se zabranjuje kretanje vozila iz pravca Gajeve ulice u Triglavsku ulicu, te je ulaz u ovu ulicu moguć samo sa Bajskog puta.

- Pošto saobraćajni uslovi na predmetnim lokacijama dozvoljavaju takvu vrstu izmene, Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice dao je pozitivno mišljenje, kao i sam projektant na Projekat izmene tehničke regulacije saobraćaja na raskrsnici predmetnih ulica i njegovu mogućnost uklapanja u glavni Projekat tehničkog regulisanja saobraćaja na lokalnim putevima Grada Subotice - obrazložila je Služba za energetiku i saobraćaj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 6488

Povezana vest

Povezane teme

služba za energetiku i saobraćaj

jednosmerna ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.