Komentara: 12
Pregleda: 11326

Od ponedeljka na dve sedmice zatvoreno više ulica u centru grada, izmenjene trase autobuskih linija

26.09.2020. u 17:18h
Izvor: Subotica.com
Od ponedeljka na dve sedmice zatvoreno više ulica u centru grada, izmenjene trase autobuskih linija

Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, u periodu od 28. septembra do 12. oktobra, privremeno će se obustaviti saobraćaj u ulicama Trg Sinagoge, Trg Jakaba i Komora, Ištvana Sečenjija, Rudić ulici i u delu Šandora Petefija, od kružne raskrsnice Trga Jakaba i Komora i Rudić ulice do kružne raskrsnice Trga Košuta Lajoša i Trga žrtava fašizma, saopštio je Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj.

Radovi na rehabilitaciji kolovoza odvijaće se u tri faze, a navedene ulice biće zatvorene za saobraćaj u skladu sa dinamikom radova, kao i u zavisnosti od meteoroloških prilika. Izvođač radova biće u obavezi da omogući nesmetan prolaz stanovnicima ovih ulica sve vreme trajanja radova.

Od ponedeljka na dve sedmice zatvoreno više ulica u centru grada, izmenjene trase autobuskih linijaZa vreme trajanja radova doći će i do privremene izmene trase linija 1/1a i 8 gradskog prevoza. Kako je saopšteno iz JP "Subotica-trans", od 28. septembra pa do završetka radova, linija 1/1a će u periodu od 7 do 16 časova saobraćati iz smera Novog naselja, redovnom trasom do stajališta "Nova opština", odakle će skretati levo u Maksima Gorkog prema Matije Gupca, odakle će se na stajalištu "Lifka" vratiti na uobičajenu trasu linije 1/1a prema Kelebiji.

Ista trasa kretanja linije važiće i u povratnom smeru, a u navedenom periodu se neće upotrebljavati stajališta "Jadran", "Higijenski zavod", "Čarnojevićeva" i "Sinagoga". Umesto ovih, upotrebljavaće se stajališta "Patrija", "Pošta I" i "Matija Gubec".

Od ponedeljka na dve sedmice zatvoreno više ulica u centru grada, izmenjene trase autobuskih linijaLinija 8 će saobraćati, gledano iz smera Željezničkog naselja, redovnom trasom do Aleje Maršala Tita, odakle će se kretati ulicom Braće Majer, zatim kroz Tolstojevu ulicu do Trga žrtava fašizma, odnosno do stajališta "Lifka", odakle će dalje saobraćati uobičajenom trasom linije 8.

U povratku iz Aleksandrova koristiće istu privremenu trasu linije, a u navedenom periodu neće se upotrebljavati stajališta "Sinagoga" i "Samoposluga br. 23".

Linija 8A, kao i linije 2 i 9, saobraćaće uobičajenom trasom.

Izvor: Subotica.com
Pripreme za početak radova na rekonstrukciji kolovoza oko Sinagoge i pored Gimnazije Pripreme za početak radova na rekonstrukciji kolovoza oko Sinagoge i pored Gimnazije Pripreme za početak radova na rekonstrukciji kolovoza oko Sinagoge i pored Gimnazije Pripreme za početak radova na rekonstrukciji kolovoza oko Sinagoge i pored Gimnazije Pripreme za početak radova na rekonstrukciji kolovoza oko Sinagoge i pored Gimnazije Pripreme za početak radova na rekonstrukciji kolovoza oko Sinagoge i pored Gimnazije Pripreme za početak radova na rekonstrukciji kolovoza oko Sinagoge i pored Gimnazije Pripreme za početak radova na rekonstrukciji kolovoza oko Sinagoge i pored Gimnazije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 11326
Povezane teme

zatvaranje ulica

sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

rekonstrukcija saobraćajnice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.