• Pregleda: 3124

Obuke za poslastičare, frizere i viljuškariste

U cilju lakšeg pronalaženja posla, Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizovaće obuke za zainteresovane kandidate, koji će kroz teorijski i praktičan rad steći neophodna znanja i veštine za obavljanje poslova poslastičara, frizera i viljuškariste.
Obuke za poslastičare, frizere i viljuškariste

U obuke za poslastičare, viljuškariste i muško-ženske frizere planirano je da bude uključeno ukupno 15 kandidata, odnosno za svaku obuku po pet, a uslov je da se kandidati nalaze na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu osnovnu školu, te sklonosti i interesovanja za ove poslove.

Zainteresovani kandidati treba da se obrate svom savetniku za zapošljavanje, radi dobijanja dodatnih informacija i upućivanja na grupni informativni razgovor. Rok za prijavljivanje je do 30. avgusta, a planirani početak svih obuka je sredina septembra.

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje podsećaju da je subotička Filijala odnedavno preseljena na novu lokaciju, u Ulicu Jovana Mikića broj 12.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
Petar Odgovori
Dok će za dobijanje bolje plaćenih poslova organizovati kurs na kome će kandidati učiti kako da ispravno popune pristupnicu stranci iz vladajuće koalicije.
Andrea
Komentar za veliku peticu.
Žderonja Odgovori
Čekam konkurs za objavu kursa za degustatore kolača, torti, sladoleda i ostalih poslastica.
Lelemud Odgovori
Kakvo je stanje izgleda kao da su školovani samo dileri i šverceri.
Dora Odgovori
Petre, pogrešio si. Njima ne treba nikakav kurs......... a ni škola izgleda
Nina Odgovori
Samo 15 kandidata za tri profila od toliko mladih koji čekaju zaposlenje? Očigledno je da su to kandidati iz redova SNSa. Ostali napolje iz zemlje???
Uvek u pravu Odgovori
Možete li da me obučite da se zaposlim u Nacionalnoj službi za zapošljavanje jer to mi je odavno želja?
Istina... Odgovori
A za keramicare, kamenoresce, bravare, kelnere, sofere i ostale zanatlije na celu svih drzavnih struktura? Pa ko ce da upravlja Banana Kolonijom kada ove "doktore", "magistre" i "mastere" puste niz vodu. Nedavno saznah da je jedan "drug" iz jedne stranke, po strucnosti NKV radnik, jos pre tri decenije zavrsio fakultet. Bum! Diploma stara trideset godina pojavila se iznenada. Mastilo je jos sveze. On ce uskoro da se pita i odlucuje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.