Komentara: 8
Pregleda: 3878

Obuke za poslastičare, frizere i viljuškariste

15.08.2019. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
U cilju lakšeg pronalaženja posla, Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizovaće obuke za zainteresovane kandidate, koji će kroz teorijski i praktičan rad steći neophodna znanja i veštine za obavljanje poslova poslastičara, frizera i viljuškariste.
Obuke za poslastičare, frizere i viljuškariste

U obuke za poslastičare, viljuškariste i muško-ženske frizere planirano je da bude uključeno ukupno 15 kandidata, odnosno za svaku obuku po pet, a uslov je da se kandidati nalaze na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu osnovnu školu, te sklonosti i interesovanja za ove poslove.

Zainteresovani kandidati treba da se obrate svom savetniku za zapošljavanje, radi dobijanja dodatnih informacija i upućivanja na grupni informativni razgovor. Rok za prijavljivanje je do 30. avgusta, a planirani početak svih obuka je sredina septembra.

Obuke za poslastičare, frizere i viljuškariste

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje podsećaju da je subotička Filijala odnedavno preseljena na novu lokaciju, u Ulicu Jovana Mikića broj 12.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3878
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

obuke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.