• Pregleda: 11733

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje na novoj adresi

Od ponedeljka, 29. jula, subotička Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje pružaće usluge korisnicima, poslodavcima i nezaposlenim licima na novoj adresi, u Ulici Jovana Mikića broj 12.
Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje na novoj adresi

Kako je saopšteno, rad sa strankama će se privremeno obustaviti u petak, 26. jula, u 11 časova, a nesmetani rad nastaviće se u ponedeljak, 29. jula, od 8 časova u novim prostorijama.

- Obaveštavamo sve naše korisnike usluga, poslodavce i nezaposlena lica da će se rad sa strankama u novim prostorijama obavljati u vremenu od 8 do 15 časova, svakog radnog dana - saopšteno je iz subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Iz Filijale Subotica se izvinjavaju zbog eventualnih zastoja u radu sa strankama, iz tehničkih razloga, koje će nastojati da otklone u najkraćem mogućem roku.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

30
Posmatrač Odgovori
I onako od njih nikakve vajde. Treba ih ukinuti.
ffilozoff
Ovo treba ukinuti ! OVI prave genocid nad sopstvenim narodom,jer ako nisi prijavljen kod njih,nemas zdravstvenu knjizicu,ne postojis,UMRI bez lecenja !!!
Indult Odgovori
Pa Jovana Mikica uopste nije u gradu, sad ces, kao i kad moras u SUP, morati da izdvajas citav dan da odes do njih, uzas. Doduse, od njih, kao sto neko rece, i onako nikakve svrhe.
alex
O cemu pricas nije ni u gradu... to je zgrada gde je nekad bila suboticka televizija/radio.... 700 metara od mesta gde su ranije bili... 700 metara... ne 7 kilometara
pajo Odgovori
Bilo bi pametnije da stavite sliku o objektu Jovana Mikića broj 12.
Petar Odgovori
Sjajno.
Sad će da ne pomažu ljudima na drugoj adresi.
SImica Odgovori
Bilo bi najnormalnije da sele u
BGD ul."omladinski brigada"bb.!!!
Petar Odgovori
Služba koja je jedino korisna da saznamo tačne cifre koliko je naših sugrađana otišlo iz zemlje da radi.
Kada iznesu podatak koliko je nezaposlenost opala u gradu za godinu dana, odmah znaš koliko se njih odselilo (pošto i vrapci na grani znaju da NSZ nikada nikoga nije zaposlila osim sebe samih).
Najbolji mi je jednom prilikom bio lik koji je bio referent zadužen za mene (dok sam mlad i neiskusan tražio posao preko njih)-ja pokucao, ušao da tražim informaciju, a on meni odmah-ne možete dolaziti kada vi hoćete, imam ja neko vreme za sebe ovde.
Ni dan danas ne znam šta je time mislio, osim da ne dolazim.
Zbunjeni carobnjak Odgovori
Pored visecasovnog cekanja,sad ce biti i vise casovno odlazenje na biro. Svaka cast,pravi mini godisnji odmor citav dan u odlasku,citav dan u cekanju ,citav dan u povratku i jos izmedju 3 dana setanja po razne papire :D
Mama
nezaposleni nemaju godisnji odmor xD
C
Da, njima je svaki dan neplaćeno odsustvo sa "posla".
Besposličar Odgovori
Lokacija je suviše blizu centra, moj predlog je Mali Bajmok, eventualno industrijska zona, to bi bio nacin da se nezaposleni upoznaju gdje je ind.zona
Pere Odgovori
Oni se zapravo vraćaju na njihovu prvobitnu lokaciju. Taj objekat je namenski građen za njih i nakon jednog perioda nekom od političara je sinula ideja da ih preseli u "socijalno" na 3 sprat (katastrofa) a tamo je useljena radio subotica. Pozitivan potez bravo za inicijatora iako neznam koje.
Kalesu Odgovori
Radi lakšeg snalaženja, ova adresa jeste u gradu, iako nije u strogom centru. To je zgrada, koju je decenijama koristila Radio Subotica (vlasnik zgrade je i tada bila služba, koja je sada u njoj), a jedno vreme i tv Subotica. Kada skrenete sa Segedinskog puta suprotno od Lidla (ulice Pala Papa) u Jovana Mikića, pre ćete stići do ove zgrade nego do Tesline ulice, od koje je deli još par kuća.
Gradjanin Odgovori
Kako daleko od centra??
Za deset minuta mozes peske stici od stare adrese...
Na novoj lokaciji bar imas parking redovan, besplatno...
Jer kod nas svi nezaposleni imaju kola ;)
Ne može vam niko ništa...
Što si bre otkrio da je besplatno? - Daćeš nekome ideju....
padisiti Odgovori
Topolska 18
Kalesu
Trebalo je da vaš komentar bude duhovit, ali ova popularna adresa iz tv serije zaista postoji u Subotici i, iako ne poznajem vlasnike, a znam gde se nalazi, u pitanju je privatna kuća. Šalu volimo svi, ali malo opreza nije na odmet, da nedužnim ljudima ne napravimo problem (treba računati i na one, koji vašu šalu mogu pogrešno shvatiti...).
Rundek Odgovori
Pametan potez i neka su tu gde jesu. Dobro došli na novu adresu...
suboticanka Odgovori
Lokacija je okej i zgrada isto, samo da su napravili više parking mesta
DUX Odgovori
Jedna totalno beskorisna ustanova
Istina... Odgovori
Antisistem krasi "izuzetnost", "osobitost", "posebnost", izvanrednost"... da je u njemu sve obratno od normalnog. Čine ga, između ostalog, "grad" i "država". Nova Atlantida i Banana Kolonija. Njima upravljaju "doktori" i "magistri", potpuno nestručni i nesposobni za išta.
alas Odgovori
Da li je neko dobio posao preko njih
C
Ne.

Dok je moja mama bila prijavljena tamo i jednom prilikom našla posao onda su oni nju zvali da sredi nešto tamo nekoj drugoj ženi.

Znači bukvalno je ona koja je bila na birou da traži posao, našla sama sebi posao pa radila njihov posao. A dok su oni "radili" svoj posao, bilo je jedno veliko ništa za dve žene.
DJuro Odgovori
Ama , treba njih preseliti na Mikicevo ili Cikeriju. Cemu oni uopste sluze ?.
leka Odgovori
ne znam kome jos nije jasno da vam u zaposljavanju ne pomaze siz nego sami to radite.dakle nema vise zaposlenih u gradu zbog njih nego zbog malog bajmoka i zbog orbana sto je dao pasos.ta zgrada sluzi samo za partijske vojnike da imaju gde provest vreme,cekam demante...
Lozika Odgovori
Sve zaposlene na Siz- pošto su svi stranački zaposleni, pa da vidim gde će i kako će se zaposliti.
Dve godine sam prijavljena kod njih, ni jednom me nisu zvali da mi kažu da su mi našli posao. Ne vidim svrhu njihovog postojanja. To što me zavedu svaka tri meseca- to mogu i sama
kojot
Da to mozes sama onda bi to sama i odradjivala. Sve vi mozes te sami jedino ne mozete posao da pronadjete.
Da, da... Odgovori
Eeee... Sada će Parking da izvuče par belih linija ispred zgrade pa da vidiš....
anonym Odgovori
onako od njih nikakve korist! treba ih ukinuti
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.