Komentara: 3
Pregleda: 2843

Obeležen Dan evropske saradnje

22.09.2013. u 11:37h
Izvor: Subotica.com
Povodom proslave, IPA program prekogranične saradnje Mađarska – Srbija organizovana je biciklijada "Mađarsko - srpski tandem". Tura je krenula iz Morahaloma a završila na Paliću gde je učesnicima obezbeđeno osveženje, a u nastavku i prigodan kulturni program.
Obeležen Dan evropske saradnje

Juče je održana biciklistička tura pod nazivom "Srpsko-Mađarski tandem" kao deo Srpsko-mađarskog IPA programa prekogranične saradnje. Cilj ove ture je učvršćivanje prekograničnih odnosa kroz sport i kulturni događaj. Učestvovalo je preko 300 biciklista.

Biciklistički konvoj krenuo je iz Morahaloma u Mađarskoj i posle prelaska granice u Ašothalomu, nastavio kroz Bačke Vinograde i Hajdukovo prema Paliću, gde je priređen zanimljivi kulturni program na obali Palićkog jezera.

Događaj je osmišljen od strane IPA programa prekogranične saradnje, koji podržava pristupanje Srbije EU.

Fotografije sa dešavanje možete pogledati u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Biciklijada "Mađarsko - srpski tandem" Biciklijada "Mađarsko - srpski tandem" Biciklijada "Mađarsko - srpski tandem" Biciklijada "Mađarsko - srpski tandem" Biciklijada "Mađarsko - srpski tandem" Biciklijada "Mađarsko - srpski tandem" Biciklijada "Mađarsko - srpski tandem" Biciklijada "Mađarsko - srpski tandem"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2843

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.