Komentara: 33
Pregleda: 13184

O bezbednosti građana brinuće 40 novih policajaca

04.03.2016. u 15:38h
Izvor: Subotica.com
Subotica će krajem aprila i početkom maja ove godine dobiti četrdeset novih policajaca koji će se pridružiti kolegama u Policijskoj upravi Subotici i pomagati u borbi protiv kriminala i nasilništva na ulicama Subotice i okolnih naselja.
O bezbednosti građana brinuće 40 novih policajaca

Na današnjoj konferenciji za novinare gradonačelnika Subotice u kojoj su analizirani rezultati u prethodnoj godini, ali i konstatovano stanje u novoj godini, gradonačelnik je između ostalog odgovorio na pitanje novinara šta se radi po pitanju podizanja nivoa bezbednosti građana i imovine, s obzirom da smo svedoci sve učestalijeg nasilništva, razbojništva i drugih teških krađa, zbog čega su građani i više nego zabrinuti.

Odgovarajući na pitanje Maglai je rekao da je juče održan sastanak Saveta za bezbednost Grada Subotice, da su podneseni i analizirani izveštaji, te da će se u narednih par meseci intenzivno raditi da se bezbednosna situacija popravi na bolje.

- "Ni ja lično nisam zadovoljan svim aspektima bezbednosnih prilika. Teška materijalna i ekonomska situacija, kao i činjenica da se nalazimo na nezgodnom mestu, blizu državne granice, privlači razne kriminalce i kriminalne aktivnosti, ali očekujem da će se ta situacija popraviti s obzirom da imamo u planu da krajem aprila i početkom maja zaposlimo 40 novih policajaca čiji će posao biti da podignu nivo bezbednosti građana" - rekao je Maglai naglasivši da je teško očekivati bolje rezultate kada je broj zaposlenih u policiji, kao i njihova opremljenost na dosta lošem nivou i da se na tome takođe mora raditi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 nedelje
Komentara: 33
Pregleda: 13184

Povezane vesti

Povezane teme

Policija Subotica

jene maglai

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.