Komentara: 24
Pregleda: 6837
Foto

Na kraju mandata Maglai postao nestranački gradonačelnik

04.03.2016. u 17:06h
Izvor: TV Subotica
Subotica postaje grad za život i za budućnost, tako misli gradonačelnik Maglai pri kraju svog mandata.
Na kraju mandata Maglai postao nestranački gradonačelnik

U naredna dva meseca, koliko je ostalo do lokalnih izbora, je najvažnije da grad normalno funkcioniše,  kaže Maglai, misleći pre svega na novonastalu političku situaciju i komplikovane odnose unutar vladajuće koalicije, a za sebe kaže da je sad nestranački gradonačelnik.

U prva dva meseca bilo je nekoliko izazova, a najveći je svakako odluka o racionalizaciji, za koju kaže da ne može biti pravedna, ali da se o tome trablo misliti ranije kada se zapošljavalo po političkoj i rodbinskoj liniji. Drugi izazov, prema rečima Maglaija, bili su programi poslovanja javnih i javno komunalnih preduzeća u koja se, kako kaže, umešala politika.

Maglai se osvrnuo i na nekoliko projekata koji će se realizovati u ovoj godini, kao što su azil za pse, postavljanje spomenika Svetom trojstvu, otvaranje centra za veštačku oplodnju, završetak fasade na Sinagogi. Kada su u pitanju visoki računi koje su korisnici Toplane dobili i koji su izazvali nezadovoljstvo građana, Maglai kaže da se prvo sačekati stručno mišljenje, i da će se nakon toga utvrđivati ko je odgovoran.

Sve u svemu, sudeći po konferenciji gradonačelnika, više je nego očigledno da je izborna kampanja uveliko počela.

Izvor: TV Subotica
Konferencija za novinare gradonačelnika Jenea Maglaija Konferencija za novinare gradonačelnika Jenea Maglaija Konferencija za novinare gradonačelnika Jenea Maglaija Konferencija za novinare gradonačelnika Jenea Maglaija Konferencija za novinare gradonačelnika Jenea Maglaija Konferencija za novinare gradonačelnika Jenea Maglaija Konferencija za novinare gradonačelnika Jenea Maglaija Konferencija za novinare gradonačelnika Jenea Maglaija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 24
Pregleda: 6837

Povezane vesti

Povezane teme

jene maglai

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.