Komentara: 24
Pregleda: 6174
Foto

Na kraju mandata Maglai postao nestranački gradonačelnik

04.03.2016. u 16:06h
Izvor: TV Subotica
Subotica postaje grad za život i za budućnost, tako misli gradonačelnik Maglai pri kraju svog mandata.
Na kraju mandata Maglai postao nestranački gradonačelnik

U naredna dva meseca, koliko je ostalo do lokalnih izbora, je najvažnije da grad normalno funkcioniše,  kaže Maglai, misleći pre svega na novonastalu političku situaciju i komplikovane odnose unutar vladajuće koalicije, a za sebe kaže da je sad nestranački gradonačelnik.

U prva dva meseca bilo je nekoliko izazova, a najveći je svakako odluka o racionalizaciji, za koju kaže da ne može biti pravedna, ali da se o tome trablo misliti ranije kada se zapošljavalo po političkoj i rodbinskoj liniji. Drugi izazov, prema rečima Maglaija, bili su programi poslovanja javnih i javno komunalnih preduzeća u koja se, kako kaže, umešala politika.

Maglai se osvrnuo i na nekoliko projekata koji će se realizovati u ovoj godini, kao što su azil za pse, postavljanje spomenika Svetom trojstvu, otvaranje centra za veštačku oplodnju, završetak fasade na Sinagogi. Kada su u pitanju visoki računi koje su korisnici Toplane dobili i koji su izazvali nezadovoljstvo građana, Maglai kaže da se prvo sačekati stručno mišljenje, i da će se nakon toga utvrđivati ko je odgovoran.

Sve u svemu, sudeći po konferenciji gradonačelnika, više je nego očigledno da je izborna kampanja uveliko počela.

Izvor: TV Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 24
Pregleda: 6174
Povezane vesti
Povezane teme
jene maglai
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.