Komentara: 75
Pregleda: 65594
Foto

Pretučena devojka na Prozivci

14.03.2016. u 17:58h > 20:25
Izvor: Subotica.com
U noći između 9. i 10. marta preko puta marketa „Tempo“ u naselju Prozivka pretučena je 25-godišnja devojka. Nju je u nameri da joj otme torbu napao nepoznati muškarac, koji joj je sa više udaraca u glavu naneo teške telesne povrede. Policija je na licu mesta izvršila uviđaj i kako nam je potvrđeno, intenzivno se traga za počiniocem krivičnog dela razbojništvo u pokušaju.
Pretučena devojka na Prozivci

Devojku, koja je u periodu pre ponoći išla sama ulicom i iz pravca ulice Blaška Rajića skrenula u Jo Lajoša pratio je nepoznati muškarac. Išao je iza nje i kada je htela da skrene u prolaz između dve zgrade napao je sa leđa.

- Išao je iza nje dok se kretala ulicom. Osetila je da se neko ubrzano kreće iza nje kada je prebacila telefon iz ruke u ruku. Okrenula iza sebe da vidi ko je iza nje i primila je udarac iz zaleta direktno u predelu nosa. – priča za naš sajt sestra napadnute devojke.  

- Ona je pala na pločnik, a torba se nalazila ispod nje. Kako nije mogao da je otme, nepoznati napadač je nastavio brutalno da je udara pesnicama u glavu, a ona je počela da vrišti nakon što je shvatila šta joj se dešava. Udarao je svom snagom, izbegla je nekoliko udaraca, pokušala je da se odbrani,  ali nije uspela. Vrištala je, a njen vapaj za pomoć prvo je čuo vozač „Meče" taksija, potom i dva mladića koji su odmah istrčali i pokušali da uhvate brutalnog napadača.

Pretučena devojka na Prozivci

- Ležala je sva u krvi, a krvarenje je bilo obimno. Od siline udaraca njoj je povređen ceo facijalni deo glave, ali je ostala u svesnom stanju. Policija je stigla posle 15-20 minuta od poziva i izvršila uviđaj na licu mesta. Nakon toga sam je odvela na hitan prijem u bolnicu. Nakon detaljnih pregleda, naravno zbog obima povreda, mučnine i vrtoglavice i blažeg potresa mozga zadržana je na odeljenju hirurgije. Obim povreda je ozbiljan i spada u teško telesne povrede. Njoj je rasečena usna, povređena arkada oka, zbog čega joj je oko zatvoreno, polomljena joj je kost nosa, a deformacija nosa je bila očigledna, zbog čega je usledila operacija nosa, polomljena joj je sinusna kost zbog cega je natečeno i drugo oko -  dodaje sestra. 

Pretučena devojka na Prozivci

U Policijskoj upravi Subotica je za naš sajt potvrđeno da je incident prijavljen pet minuta posle ponoći i da se klasifikuje kao razbojništvo u pokušaju.

- Muškarac je pokušao da devojci otme torbu i intenzivno se traga za počioniocem krivičnog dela - kažu u Policijskoj upravi Subotica.

Meštani Prozivke su već nekoliko dana potrešeni zbog ovog nemilog događaja, o kome su danima svedočili tragovi krvi, jer je, po ko zna koji put u našem gradu, brutalno pretučena nedužna osoba, pritom još i devojka. Sa razlogom se ne osećaju bezbedno jer je meta ovog razbojnika mogao biti bilo ko.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 75
Pregleda: 65594

Povezana vest

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

prozivka

napad

nasilje nad ženama

nasilje

nanošenje teških telesnih povreda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.