Komentara: 3
Pregleda: 4353

Novogodišnje sniženje u Dudi prodavnicama

26.12.2015. u 16:24h
Izvor: Subotica.com
Pozitivni i uvek dobro raspoloženi Dudikovci i ovih prazničnih dana se trude da nas oraspolože kako novim sniženjima!
Novogodišnje sniženje u Dudi prodavnicama

Od 28. do 31. decembra u Dudi Co prodavnicama tehnike kupci će biti u prilici da se raduju novogodišnjem “striptizu” cena, odnosno velikim sniženjima za asortiman više od 30 renomiranih brendova tehnike među kojima su Samsung, Bosh, Sony, Philips, Whirlpool, Franke, Liebher, Elin, Končar, Elin, Ariston, Indesit, Mulinex, Rowenta, Bauer, AEG Vorner, Tefal, Alpina, Clatronic, Linea, Colossus, Texel, Profi Cook, Termosistem, Suler, Susler, Heraklea, Machtig, Heitech, PC igrice, T'nB, Maxell, Genius.

Sniženja se kreću od 4 do 15% što za tehničku robu ne predstavlja zanemarljiv popust. Pozitivan duh i praznična atmosfera upotpunili su “Novogodišnju čaroliju cena” (Dudi Co kampanja koja je u toku još od kraja novembra) dodatnim sniženjima u vidu “Novogodišnjeg striptiza cena”!

Na Vama je da obiđete Dudi Co radnje ili da pogledate sniženje cena putem njihovog sajta. Možda sa ovako “skinutim” cenama uspete na pravi način da obradujete nekog ili sebe!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 4353
Povezane teme

dudi co

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.