Komentara: 3
Pregleda: 3006

Novim Javnim radovima posao dobija 35 nezaposlenih lica

14.06.2012. u 19:02h
Izvor: RTV Yueco
Novim Javnim radovima posao dobija 35 nezaposlenih lica

Trideset i pet nezaposlenih lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošpljavanje biće zaposleno na preriod od pola godine zahvaljujući javnim radovima u aranžmanu Sekretarijata za zapošljavanje AP Vojvodine i grada Subotice. Ukupna vrednost radova je sedam miliona i četiri stotine šezdeset hiljada dinara.

Predstavnici devet subotičkih preduzeća danas su potpisali ugovor sa gradom o sprovođenju javnih radova u narednih šest meseci. Ovim projektom će biti zaposleno 35 lica na raznim poslovima.
 
Ukupna vrednost Javnih radova je 7 miliona 460 hiljada dinara, od čega je grad obezbedio 3 miliona 460 hiljda dinara iz budžeta, a Pokrajinski sekretarijat za zapošljavanje 4 miliona.
 
Javni radovi će se sprovoditi na teritoriji grada Subotice, a sredstva koja su izdvojena iz gradskog budžeta će sukcesivno biti isplaćivana poslodavcima u narednih 6 meseci, koliko radovi traju.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3006
Povezane teme

NSZ Subotica

Nacionalna služba za zapošljavanje

javni radovi u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.