Komentara: 19
Pregleda: 9136

Novi semafor na Beogradskom putu u funkciji

06.12.2012. u 16:57h > 19:20
Na zahtev Mesne zajednice “Prozivka” postavljen je semafor na raskrsnici Beogradskog puta i ulice Nade Dimić. Posle dva meseca od završetka glavnih radova, danas je taj semafor pušten u rad. Troškovi radova iznose 5,1 milion dinara.
Novi semafor na Beogradskom putu u funkciji

Izvođač radova je subotičko preduzeće "Selma", a pomenuta raskrnica je bila kritična, jer se događalo mnogo saobraćajnih nesreća, sa težim posledicama.

Pre nepuna dva meseca ekipa sajta subotica.com posetila je ovu lokaciju i za kratak vremenski period dokumentovala nekoliko većih prekoračenja brzine na delu puta koji je izuzetno prometan i naseljen.

Nadamo se da će ovaj novi semafor doneti veću sigurnost svih učesnika u saobraćaju, ali i da neće usporiti saobraćaj na ovom delu puta s obzirom da je ova deonica postala prometnija zbog teškog teretnog saobraćaja koji je od 1. decembra preusmeren kako bi se ta kategorija izmestila sa trase kretanja kroz centar grada, konkretnije na potezu od Vatrogasaca do hotela Patrija.

Semafor u funkciji

Semafor  na raskrsnici Beogradskog puta i ulice Nade Dimiću funkciji

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 9136

Povezana vest

Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

prozivka

saobraćaj

semafor

bezbednost u saobraćaju

kontrola brzine

ograničenje brzine

beogradski put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.