• Pregleda: 8540

Novi semafor na Beogradskom putu u funkciji

Na zahtev Mesne zajednice “Prozivka” postavljen je semafor na raskrsnici Beogradskog puta i ulice Nade Dimić. Posle dva meseca od završetka glavnih radova, danas je taj semafor pušten u rad. Troškovi radova iznose 5,1 milion dinara.
Novi semafor na Beogradskom putu u funkciji

Izvođač radova je subotičko preduzeće "Selma", a pomenuta raskrnica je bila kritična, jer se događalo mnogo saobraćajnih nesreća, sa težim posledicama.

Pre nepuna dva meseca ekipa sajta subotica.com posetila je ovu lokaciju i za kratak vremenski period dokumentovala nekoliko većih prekoračenja brzine na delu puta koji je izuzetno prometan i naseljen.

Nadamo se da će ovaj novi semafor doneti veću sigurnost svih učesnika u saobraćaju, ali i da neće usporiti saobraćaj na ovom delu puta s obzirom da je ova deonica postala prometnija zbog teškog teretnog saobraćaja koji je od 1. decembra preusmeren kako bi se ta kategorija izmestila sa trase kretanja kroz centar grada, konkretnije na potezu od Vatrogasaca do hotela Patrija.

Semafor u funkciji

Semafor  na raskrsnici Beogradskog puta i ulice Nade Dimiću funkciji

povezane teme

19
aleksandar Odgovori
5,1milion dinara,šta na njemu ima za te pare?.više meni to liči,ajd da posadimo semafor malo tebi malo meni.ja bi predložio,ajmo na svaku raskrsnicu semafor....
Bojan1988 Odgovori
5,1 milion dinara za semafor! E Srbijo, Srbijo..
acosfull Odgovori
Nadam se da je sinhronizovan sa ostalima! Da li ce biti zvanicno saopstenje i za kameru kod *FORDA* ili ce smradovi na kvarno da hvataju one koji eventualno idu 54 kmh? Pitam zato sto ce sad biti puno stranih kamiona tuda pa ce biti i para,ako me razumete! Pozdrav
Nenad Odgovori
50.000 evra? Za te novce su mogli kompletnu novu kucu da naprave.
Neko se ovde dobro omastio. Samo pazite lopovi, narod pamti ovakve stvari, nije se sve zavrsilo kad stavite pare u dzhep i pomislite gotovo je... nikad ne znate kad je gotovo.
mladen Odgovori
za toliko para bricom bi ga izrezbario,ljudi rade za 15000 din,a neko dize na jednom poslu 50000 eura,e ovo nije realno,sta košta toliko voleo bi da se pokaže papir o utrošenom materijalu sa cenama
Always Ultra Odgovori
Molim? Jel ovo neka stara vest ?? Pa to odavno znamo. Znamo i to da za ta dva meseca jos nije ukljucen !! Milsim, o cemu se radi ???
zasto samo Prozivka? Odgovori
A Aleksandrovo ima samo 1 semafor. Mozete i trebalo bi postaviti semafor na raskrsnicu Beogradski put i Plate Dobrojevica. Tamo automobili retko kad propustaju pesake NA PESACKOM PRELAZU. `Ajmo koje milionce uloziti i u MZ koja je medju retkima koje placaju samodoprinos. A ne doprinosi se bas mnogo... Da ne govorim da ne postoji ni jedan bankomat, dok na Prozivci postoji desetak istih.
klik Odgovori
15.10.2012. je bio tekst koji pocinje sledecim recima:

"Na uglu ulice Nade Dimić i Beogradskog puta Direkcija za izgradnju grada postavila je novi semafor koji će poboljšati bezbednost učesnika u saobraćaju kada za nekoliko dana bude pušten u rad."

Ako sam dobro procitala, pisalo je KADA ZA NEKOLIKO DANA BUDE PUSTEN U RAD. Zar je moguce da im je trebalo skoro dva meseca da ga puste u promet? Kad je vec toliko kostao, a nije, trebalo bi muziku da pusta i da pravi lightshow. :)

E svasta...
ma da Odgovori
[*...*]Zar još uvek ne znate kako se krade budžetski novac preko tendera i izvodjenja radova?

E sada, ovakve kradje je teško dokazati s obzirom da se isti kasnije prebacuje sa jednog na drugi račun i sve tako dok ne završi u nečijem džepu ili na računu neke stranke. Ono što se definitivno može uraditi to je da odgovorna lica krivično odgovaraju zbog potpisivanja štetnih ugovora po gradski budžet. Sve što se radilo u poslednje 4 godine ima isti epilog: abnormalno visoke cene projekata koje su i do 100% veće u odnosu na realno. Imali smo takve projekte poput osvetljenja gradske kuće, ulične rasvete u centru grada itd.....

Racunica je vrlo prosta, neki projekat koji realno vredi 10 000 eura grad plaća 20 000 eura i to firmama koje su tesno povezane sa politikom, a onda onaj višak ide iz te firme kao donacija političkoj stranci.
meske Odgovori
neulazim u cenu semafora, ali ruku nasrce stvarno je trabalo postaviti na tom mestu semafor,
bolje nego lezeci policajac,
ss Odgovori
Promenite ulicu u neki drugi zaziv samo da nije Beogradska ulicaj jer mi je taj naziv odrvatan zbog beograda!!!
earthworker Odgovori
a ja bi tamo stavio jos dva semafora izmedju ova 4, recimo oko selme, na svakih 100 metara je ipak malo previse razmaka.
Član8 Odgovori
1. Malopre sam prošao autom, semafor je usklađen sa onim narednim (gde postoji kamera), ali ne i sa semaforima kod bolnice.
2. I dalje su mi ona 2 (spojena) semafora kod bolnice nelogična ("čitavog života" su radila sinhrono, a sada to nije slučaj).
3. 3 semafora u nizu, počev od vatrogasaca prema centru nisu dovoljno dobro usklađeni.
mikele Odgovori
Da nije pozlaćen?
Darth Sidious Odgovori
Kada se ide iz grada prema bolnici, novi semafor nije uskladjen sa onim pre njega... mada nismo nešto ni očekivali da će biti. Zašto ništa što se radi ne može odmah biti uradjeno kako treba?
lakumity103 Odgovori
Swarovski semafor. Ako neko zna, koja je procedura da postavim i ja jedan semafor? Dobro bi mi došlo nekih pedesetak hiljada evrića da isplivam iz g....
obavešteni Odgovori
Sve su ovo provere izdržljivosti javnog mnjenja (građana), samo je malo previše ako se ja pitam.
zasto? Odgovori
ovaj semafor je totalno nepotreban!!!!!!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.