Komentara: 73
Pregleda: 6940

Novi protest paora širom Srbije, najavljeni blokade i vožnje

15.05.2023. u 15:25h
Izvor: Subotica.com
Premijerka Ana Brnabić razgovarala je ponovo sa poljoprivrednim proizvođačima okupljenim oko sedam udruženja među kojima je i subotičko Udruženje poljoprivrednika. Po završetku sastanka saopštili su da nisu zadovoljni razgovorom jer, kako su rekli, nije ispunjen nijedan njihov zahtev. Od sutra su planirani novi protesti širom Srbije, tako i u Subotici.
Novi protest paora širom Srbije, najavljeni blokade i vožnje

Subotičko udruženje će večeras održati satanak na kojem će finalno da razmotre sve dalje korake.

Nezvanično saznajemo da će protesti početi već sutra u prepodnevnim časovima, te da će biti održana protestna vožnja, ali da su u igri i blokade kakve smo viđali u avgustu prošle godine kada je na nekoliko vitalnih raskrsnica na određeno vreme blokiran saobraćaj, a poljoprivredna mehanizacija bila parkirana nedaleko od Gradske kuće.

Novi protest paora širom Srbije, najavljeni blokade i vožnjeViše o samoj realizaciji protesta i načinu na koji će se izvoditi izvestićemo nakon što se sami poljoprivrednici dogovore.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 3 nedelje
Komentara: 73
Pregleda: 6940

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.