Komentara: 2
Pregleda: 3875

Novi požar u ulici Isidore Sekulić

08.04.2014. u 15:12h
Izvor: RTV Yueco
Jutros nešto pre 9 časova izbio je požar u jednoj od stambenih kuća u ulici Isidore Sekulić na Makovoj sedmici. Načinjena je manja materijalna šteta, a povređenih na svu sreću nije bilo. U proteklih mesec dana ovo je već treći požar u ovoj ulici, pa se i komšije, ali i vatrogasci čude šta je to snašlo stanovnike ove ulice. U gašenju požara pomagale su i najbliže komšije, dok vatrogasci nisu uzeli stvar u svoje ruke.
Novi požar u ulici Isidore Sekulić

Nataša Pejič jedna je od komšinica koja je došla na lice mesta u vreme kada su stigli vatrogasci. Ona kaže da ne zna šta se tačno desilo, jer je stigla nešto kasnije, ali napominje da su najbliže komšije pomogle oko gašenja požara.

Vatrogasci su dobili dojavu da gori krov kuće i da je požar izbio u trpezariji. Ipak, tačan uzrok nesreće se ne zna, ali će nadležni inspektor obaviti uviđaj naknadno.

Za samo mesec dana u ovoj ulici izbilo je tri požara, što je čak i po rečima vatrogasaca neverovata činjenica. Pre ovog požara, poslednji se dogodio baš na dan izbora, ali na svu sreću niko ni u jednom od tri požara nije povređen.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3875
Povezane teme

požar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.