• Pregleda: 8316

Novi konkurs Prva šansa

Novi konkurs Prva šansa

Nacionalna služba za zapošljavanje ponovo je ove godine raspisala konkurs za program "Prva šansa ", rekao je za yueko direktor subotičke filijale za zapošljavanje Zlatko Panić.

Ovo je već treća godina da se ovaj program realizuje. Ovаj konkurs predstаvljа osnov zа dodelu držаvne pomoći i podrаzumevа stručnu prаksu u trаjаnju od tri mesecа i zаsnivаnje rаdnog odnosа u svojstvu priprаvnikа u trаjаnju od nаrednih 12 meseci.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

6
Nino Sebelic Odgovori
Kad? Gde?
sanela Odgovori
Ne palimo se vise na ovakve vesti.........
Nezaposlena Odgovori
Meni treba Treća šansa, pošto sam već dva puta izvisila iz ovog čuvenog programa Prva šansa, i to zato sto nije bio ko da me malo pogura s obzirom da ne posedujem partijsku knjižicu. A znam gomilu ljudi koja je zahvaljujući upravo malo pre pomenutoj knjižici, dobila posao preko programa Prva šansa.
laneSU Odgovori
Kako ovu našu državu nije više sramota da objavljuje ovu Prvu šansu?! Dokle će više da podstiču strane privrednike koji pored smešne stope poreza na dobit, niske cene radne snage, neke i placeve dobijaju besplatno, država ih dotira sa 5-10 hiljada evra po zaposlenom i povrh svega još i ova prva šansa gde godinu dana ne moraju radnike da plaćaju nego ih država časti i za to dok mali domaći stariji i novoosnovani privrednici moraju da plaćaju astronomske godišnje takse usled čega na kraju propadnu... BRUKA! Neverovatno koliko političari doprinose katastrofalnoj situaciji na tržištu rada...
fifi Odgovori
hocu zadnji konkurs a prava sansa..
styx Odgovori
ma daaaaaj...))...ne javljajte se vise.Vise vam niko ne veruje!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.