Komentara: 7
Pregleda: 3057

Nova turistička signalizacija

28.05.2012. u 17:20h
Izvor: RTV Yueco
Turistička organizacija grada Subotica nastavlja projekat postavljanja turističke signalizacije. Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja je za projekat izdvojilo 3,5 miliona dinara. Signalizacija se postavlja na ulazu u grad. U Turističkoj organizaciji grada Subotice kažu da turisti dolaze uglavnom ponedeljkom da se interesuju za ponudu grada.
Nova turistička signalizacija

Piter Vuds iz Kalifornije došao je da poseti Suboticu na jedan dan. Kaže da je ponudu našao na internetu i da ga je grad privukao, jer je blizu granice sa Mađarskom.Uvek ga je interesovala Srbija i želeo da dođe.

U Subotici prošle godine su postavljena četiri objekta turističke signalizacije za puteve vina i nova turistička signalizacija u pešačkoj zoni. Pored postavljanja turističke signalizacije realizuje i se prekogranični projekat sa Segedinom, a odnosi se na razvoj turizma zasnovan na kulturnom nasleđu.

Turistička organizacija grada Subotice ima pune ruke posla, jer se realizuje nekoliko projekata koji imaju za cilj da značajno podignu kvalitet usluge radi povećanja konkurentnosti lokalnih turističkih proizvoda. Cilj je i povećanje zainteresovanosti korisnika za turističke usluge, kao i povećanje poseta turističkim lokalitetima turističkog prostora grada Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3057
Povezane teme

turistička signalizacija

nova turistička signalizacija u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.