Komentara: 2
Pregleda: 3001

Nova terasa u Gradskom udruženju penzionera

02.10.2012. u 00:00h
Izvor: RTV City
Povodom 1. oktobra, međunarodnog dana starih predstavnici Gradskog udruženja penzionera uz prisustvo gradonačelnika i mnogobrojnih članova i simpatizera otvorili su novoizgrađenu terasu u dvorištu udruženja.
Nova terasa u Gradskom udruženju penzionera

Po rečima predsednice udruženja, terasa je otvorena na radost svih, jer je kako kaže višenamenska. U zimskom periodu služiće za odlaganje prikupljenih dobara koja se distribuiraju preko udruženja, a u letnjem periodu terasa imaće svrhu u poboljšanju kvaliteta socijalnog aspekta života članova udruženja, mesto gde će članovi moći da odigraju koju partiju šaha ili bridža uz poneki okrepljujući napitak.

Sredstva su prikupljena od, kako je rečeno, svih ljudi dobre volje koji su bili u situaciji da pomognu udruženje, kao i lokalne samouprave i par preduzeća i privrednika na teritoriji grada. Vrednost investicije je oko 600 hiljada dinara.

Na svečanom otvaranju gradonačelnik Subotice podsetio je na osnovni smisao obeležavanja dana starih koji je, po njegovim rečima upoznavanje celokupne zajednice sa specifičnostima života penzionera kao i sa njihovim potrebama, i najavio veća sredstva u planiranju budžeta za 2013. usmerenih ka aktivnostima udruženja.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3001
Povezana vest
Povezani albumi
Povezane teme
gradonačelnik Subotice Modest Dulić udruženje penzionera
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.